-->
GOD OF WAR Satışları Yalnızca 3 Günde 3,1 Milyonu Aştı

Sony Interactive Entertainment’ın (SIE) yaptığı açıklamaya göre, GOD OF WAR’ın küresel satışları, lansmanı takip eden ilk üç gün içinde, 3,1 milyonu aşarak, PS4 tarihinde en hızlı satışı olan birinci parti oyun ünvanına sahip oldu. SIE Worldwide Studios (SIE WWS) bünyesindeki Santa Monica Stüdyoları tarafından geliştirilen GOD OF WAR, sekiz yıllık bir aradan sonra oyun severlerle […]

04.05.2018 | ulasufuk

Sony Interactive Entertainment’ın (SIE) yaptığı açıklamaya göre, GOD OF WAR’ın küresel satışları, lansmanı takip eden ilk üç gün içinde, 3,1 milyonu aşarak, PS4 tarihinde en hızlı satışı olan birinci parti oyun ünvanına sahip oldu. SIE Worldwide Studios (SIE WWS) bünyesindeki Santa Monica Stüdyoları tarafından geliştirilen GOD OF WAR, sekiz yıllık bir aradan sonra oyun severlerle buluştu. Dünya çapında büyük beğeni kazanan oyun, şimdiden PS4 tarihinin en sevilen oyunları arasında yerini aldı. Birçok oyun sever, oyunu, ikonik serinin harikulade ve cesur bir şekilde yeniden tasarlanması olarak tanımlıyor.

Santa Monica Stüdyosu Başkanı, ve SIE Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Shannon Studstill ise şunları söyledi: “Kratos’un en yeni macerasında bizimle olmaya karar veren milyonlarca hayranımıza şahsen teşekkür etmek isterim. Gerçekten ilham verici olan desteğiniz, her gün oyunu sınırlarının ötesine geçmek için kendimizi zorlamamızın bir sebebini oluşturuyor. Santa Monica Studio’daki muhteşem ekibimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Ekipteki hikaye anlatma tutkusu yadsınamaz ve umarım geleneksel olana asla takılıp kalmadığımız açıkça görünüyordur. Hayranlarımızın oyundan aldıkları keyfi ve uzun yıllar hatırlanacak olan oyun içi deneyimleriyle yaşadıkları mutluluğu görmek bizi çok heyecanlandırıyor.

GOD OF WAR, Türkçe alt yazı ve menü seçeneği ile, yetkili satış mağazalarından ve PlayStation Store™’dan temin edilebilir.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!