-->
Emniyet Kemerlerinizi Bağlayın ve Hazır Olun! Crew 2 Closed Beta 31 Mayıs – 4 Haziran Arasında Sizlerle!

Bugün, Ubisoft The Crew 2 Closed Beta’sının 31 Mayıs UK saatiyle sabah saat 9.00’dan, 4 Haziran UK saatiyle sabah saat 9.00’a kadar, PlayStation 4, Xbox One -Xbox One X ve Windows PC’de oynanabileceğini duyurdu. Oyuncular Beta için thecrewgame.com/beta sayfasından üye olabilirler. Closed Beta için ön yükleme, seçili oyuncularda 29 Mayıs’ta başlayacaktır. MOTORNATION FRAGMANI: https://www.youtube.com/watch?v=JSbzQgv0pCU&feature=youtu.be Closed […]

17.05.2018 | ulasufuk

Bugün, Ubisoft The Crew 2 Closed Beta’sının 31 Mayıs UK saatiyle sabah saat 9.00’dan, 4 Haziran UK saatiyle sabah saat 9.00’a kadar, PlayStation 4, Xbox One -Xbox One X ve Windows PC’de oynanabileceğini duyurdu. Oyuncular Beta için thecrewgame.com/beta sayfasından üye olabilirler. Closed Beta için ön yükleme, seçili oyuncularda 29 Mayıs’ta başlayacaktır.

MOTORNATION FRAGMANI: https://www.youtube.com/watch?v=JSbzQgv0pCU&feature=youtu.be

Closed Beta sırasında oyuncular, ilk dört disiplinde – Sokak Yarışı, Ralli Raid, Powerboat ve Akrobasi -yarışırken, yol zemini yeniden tasarlanan ABD’nin kara, su ve hava yoluyla karşı karşıya kalacaklarıı bir yarışta yarışacaklar. . Daha fazla adrenalin dolu bir deneyim yaratmak için, oyuncular Fast-Fav özelliğini kullanabilir ve karşılaşacakları arazi tipine bağlı olarak araç tiplerini anında değiştirebilirler: San Francisco’nun Golden Gate Köprüsü’nün altında uçan bir uçak tek dokunuşla bir tekneye dönüşebilir.

Fransa’nın Lyon kentinde bulunan Ubisoft Ivory Tower * tarafından geliştirilen The Crew 2, oyuncuların Amerikan motorsporları ruhunun heyecanını tamamen yeniden tasarlanmış ABD’de yaşayacaklar. Oyun, açık dünya ve sürüş fanatiklerinin solo ya da arkadaşlarıyla durmak bilmez bir yarış ve keşif içinde yeteneklerini test etmeleri için fiziksel sınırları zorluyor. Sahilden sahile, sürücüler Amerika’yı keşfedecek ve çok çeşitli egzotik otomobilleri, bisikletleri, tekneleri ve uçakları toplayarak, karadaki ve havadaki motor sporları sahnesine hakim olmaya çalışarak en büyük motor sporları şampiyonu olmak için yarışacaklar. Oyunculara dört farklı motor sporları ailesi arasında: sokak yarışı, off-road, pro yarış, serbest stil ve çok çeşitli araç tipleri arasından geniş bir seçenek yelpazesi sunulacak.

The Crew ve diğer Ubisoft oyunları hakkında daha fazla bilgi için: www.news.ubisoft.com



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!