-->
Destiny 2 Expansion II: Warmind Yeni Silahlar, ENDGAME İçeriği ve Oyunculara Aktiviteler

Bungie Partners ve Vicarious Visions ile Destiny 2, 3. Sezonuyla tüm Destiny 2 oyuncuları için güncelleme ile geliyor. World of Destiny 2’de yepyeni maceralarıyla the Untold Story of Ana Bray Bungie, Vicarious Visions and Activision, Activision Blizzard’ın yan kuruluşu olarak, Inc. (NASDAQ: ATVI), bugün Destiny 2 Expansion II: Warmind ‘ın PlayStation 4, Xbox One, ve […]

10.05.2018 | ulasufuk

Bungie Partners ve Vicarious Visions ile Destiny 2, 3. Sezonuyla tüm Destiny 2 oyuncuları için güncelleme ile geliyor.

World of Destiny 2’de yepyeni maceralarıyla the Untold Story of Ana Bray

Bungie, Vicarious Visions and Activision, Activision Blizzard’ın yan kuruluşu olarak, Inc. (NASDAQ: ATVI), bugün Destiny 2 Expansion II: Warmind ‘ın PlayStation 4, Xbox One, ve PC’de indirilebilir olduğunu açıkladı. Yenilemenin PC versiyonu Battle.net üzerinden elde edebileceksiniz, Bu platform Blizzard Entertainment’ın ilan edilmiş online-gaming platformudur. Destiny 2 Expansion II: Warmind oyunun ikinci resmi güncellemesi olarak ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen Destiny video oyununun devamı niteliğinde olacak. Warmind yeni silahları, daha derin endgame içeriği,aktiviteleri, yepyeni hikayesi, ve oyunculara yeni yollarla meydan okuyan epik bir yeni patron savaşı sunuyor. Warmind’da , oyuncular Jamie Chung’ın seslendirdiği Ana Bray ile tanışacaklar.

Yenileme hikaye kapsamında yeni bölümün tadını çıkarmak isteyen hayranlar için özel olarak Destiny 2 evrenini inşa etmeye devam ediyor. Oyuncular destansı maceraları ve aktiviteleri keşfetmek için Mars’ta bir kutup buz kapağına girerler. Son derece zorlayıcı bir deneyim arayan oyuncular için, Warmind, Escalation Protocol adı verilen yepyeni bir oyun etkinliği içeriyor olacak. Bu modda, oyuncular giderek zorlu Hive savaşçılarının dalgaları ile savaşırlar. Bu yenileme 11 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek olan ve yeni Raid Lair, “Yıldızların Spire’ı” olarak adlandırılan, hayranlık uyandıran yeni bir alanda, fethetmek için yepyeni ve eşsiz bir fan-favori oyun etkinliği ile duyurulacak.

Ek olarak, Warmind çıkışında, Season 3,tüm Destiny 2 oyuncuları için indirilebilir olacak; güçlü güncellemelerle Egzotik mühimmatlar, Ranked Crucible oyununa giriş, yeni Crucible haritaları, Özel Eşleşmeler, Vault Space eklentisi ve çok daha fazlasını içeriyor olacak.

“Destiny’nin geleceğiniz sizlere sunmaktan çok heyecanlıyız. Bungie partnerliği ile birlikte, oyun ve oynanışına dair pek çok adımlar kat ettik.’’dedi Activision başkan yardımcısı ve genel müdürü Byron Beede. Ve ekledi, “Warmind, Destiny 2 hobisini özel oyuncularımıza geri getirmeye yönelik bir başka adımı temsil ediyor.”
“Destiny’nin lansmanından bu yana, birlikte oynadık ve inanılmaz derecede tutkulu hayranlarımızın evreni geliştirmeye yardımcı olduklarını gördük. Warmind ile, küresel toplumu aktif olarak dinlediğimizi ve oyuncuların oyundaki zamanlarına saygı göstermeye kararlı olduğumuzu göstermek istiyoruz. Hayranlarımızın birçoğunun, daha anlamlı ödüllerle, Destiny 2’de daha derin final oyun aktivitelerine ihtiyaç olduğunu ifade ettiklerini biliyoruz ve bu sürümle onlar için bu deneyimi geliştirmeye devam etmekten heyecan duyuyoruz, ”dedi.
“Vicarious Visions hayranları ve şimdi geliştiriciler olarak bu işin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz, ”dedi Vicarious Visions stüdyo başkanı Jennifer Oneal. “Birlikte çalışırken Bungie’den çok şey öğrendik ve oyuncuların ısınma ve el becerilerini gördüklerini umuyoruz” dedi.”
Oyunun lansmanda, PlayStation® oyuncuları, en az Güz 2018’e kadar her sınıf için kazanılabilir bir zamana özel * Zırh setini içerecek olan Insight Terminus adlı ek zamanlanmış özel * Strike’a erişebilecekler.
Oyuncular, Destiny 2 Expansion II’yi Warmindows 2 Expansion Pass’ın bir parçası olarak satın alabilirler: veya PlayStation 4 sistemi, Xbox One ve PC’de, sadece Battle.net®’ten, hem Expansion I’i hem de Expansion II’yi içeren Destiny 2 Expansion Pass’in bir parçası olarak satın alabilirler. Destiny 2 oyunu oynamak için gereklidir ve ayrıca satılır.

Daha fazla bilgi için, www.DestinyTheGame.com ve resmi Destiny sosyal medya kanallarını Facebook ve @DestinyTheGame Instagram Twitter platformlarından takip edebilirsiniz. www.Bungie.net, Facebook, @Bungie Twitter, Instagram ve www.Twitch.tv/Bungie Twitch platformlarından da takip edebilisiniz.

Destiny 2 – Expansion II: Warmind Launch Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=kPtbfZ0QDXo&feature=youtu.be



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!