-->
26 Haziran’da Yepyeni Neverwinter PC Modülünde D&D Klasiği Ravenloft’a Gidin

Barovia, Maceracıları Forgotten Realms Dışındaki Strahd’ın Diyarına Çağırıyor Bugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World ve Cryptic Studios, maceracıları gotik korku temalı Ravenloft’a taşıyan, Neverwinter’ın 14ncü PC modülünün 16 Haziran’da PC’ye (ileri bir tarihte de konsollara) çıkacağını duyurdu. Ses getirecek bu senaryo Neverwinter’ın dışında geçiyor ve Ravenloft’un karanlık atmosferiyle uyuşan eşsiz oynanış özellikleri getiriyor. […]

11.05.2018 | ulasufuk

Barovia, Maceracıları Forgotten Realms Dışındaki Strahd’ın Diyarına Çağırıyor

Bugün, önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World ve Cryptic Studios, maceracıları gotik korku temalı Ravenloft’a taşıyan, Neverwinter’ın 14ncü PC modülünün 16 Haziran’da PC’ye (ileri bir tarihte de konsollara) çıkacağını duyurdu. Ses getirecek bu senaryo Neverwinter’ın dışında geçiyor ve Ravenloft’un karanlık atmosferiyle uyuşan eşsiz oynanış özellikleri getiriyor. Ücretsiz MMORPG’nin Forgotten Realms’te (ve dışında) geçen son modülü yepyeni bir Senaryo, Barovia Macera Bölgesi, Madame Eva’nın Tarokka Kart Falı, Epik Karşılaşmalar, Oyunsonu Zindanı (Ravenloft Kalesi), anlamlı gece-gündüz geçişleri ve daha fazlasını sunuyor.

Neverwinter: Ravenloft fragmanını izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=BbI6PWAJYzk

Ravenloft basın içerikleri burada bulunabilir: https://perfectworld.app.box.com/v/NWRavenloft18

Maceracılar Forgotten Realms’te beliren istenmeyen misafirler tarafından sıra dışı bir Tarokka Falı için Madame Eva’ya yönlendirilir. Barovia’nın sislerine kapılıp Korku Yarıdüzlemine ve kudretli vampir Strahd von Zarovich’in ülkesine çekilirler. Bu yabancı ülkenin karanlık köşelerinde maceracılar Görevlerde ve Oluşumlarda yeni hikayeler; yeniden tasarlanmış Canavar Avları ve Epik Karşılaşmalar içeren, sis yaratıklarının yok edilmesinin gerektiği yepyeni Tekrarlanabilir Maceralar; ve Ravenloft Kalesi’ne bir yolculukla sonlanan yeni bir Senaryo içeren genişletilmiş oyunsonu ilerlemesi bulacaklar. Neverwinter kahramanları bu lanetli ülkeyi Strahd’ın hakimiyetinden kurtarmak için iş birliği yapmalı.

Ravenloft hakkında ayrıntılı bilgi, çıkışını takiben Neverwinter blogunda verilecek. Daha fazla bilgi edinmek ve maceranıza ücretsiz olarak başlamak için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!