-->
Star Trek Online Oyuncuları Sezon 14,5’in PC’ye Çıkışıyla Tzenkethi’nin Yerine Geçecek

Bugünden itibaren Star Trek Online oyuncuları Tzenkethi Savaşı’nı sonlandıran Sezon 14,5’i keşfedebilir. Sezon yepyeni bir öne çıkan bölüm ve ikincil özelleştirmeyi takdim ediyor. Bu sezon ortası güncelleme Kaptanlara “The Renegade’s Regret” bölümüne erişim kazandırıyor. Bu yeni bölümün merkezinde, kısa süre önce İttifak’a yardım etmek için kendi türüne ihanet ettikten sonra Deep Space Nine’dan siyasi iltica […]

04.04.2018 | ulasufuk

Bugünden itibaren Star Trek Online oyuncuları Tzenkethi Savaşı’nı sonlandıran Sezon 14,5’i keşfedebilir. Sezon yepyeni bir öne çıkan bölüm ve ikincil özelleştirmeyi takdim ediyor. Bu sezon ortası güncelleme Kaptanlara “The Renegade’s Regret” bölümüne erişim kazandırıyor. Bu yeni bölümün merkezinde, kısa süre önce İttifak’a yardım etmek için kendi türüne ihanet ettikten sonra Deep Space Nine’dan siyasi iltica talep eden Tzenkethi Kaptan Neth Parr yer alıyor. Güncelleme aynı zamanda Kaptan Geordi La Forge (seslendiren: LeVar Burton) ile bir karşılaşma da içeriyor ve kaptanların Neth Parr olarak oynayıp zalim Tzenkethi Seferi’ni onun bakış açısıyla tecrübe etmesini sağlayan yeni bir tür oynanış takdim ediyor. Oyuncular ayrıca Constable Specialization’ı keşfedecekler; bu Star Trek: Deep Space Nine’daki Odo gibi evrenin arabulucularına adanmış olan Captain Specialization System’a yeni bir katkı.

Star Trek Online Sezon 14,5 hakkında ayrıntılı bilgi için: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10850934

Sezon 14,5 şu anda Star Trek Online’ın PC versiyonunda yayında ve ileri bir tarihte Xbox One ile Playstation®4’da yayınlanacak.

Star Trek Online: Sezon 14,5’in basın içerikleri için: https://perfectworld.box.com/v/STOSeason14-5

Art: STO 14.5

Bu haberleri Twitter’da paylaşıyor musunuz? Lütfen @TrekOnlineGame etiketini kullanın.

Star Trek Online, oyuncuların bir Federasyon yıldız gemisinin kaptanlığını üstlendikleri, galaksinin ücra köşelerinde bir Klingon Savaşçısı ve İmparatorluk savunucusu oldukları ya da Romulan Cumhuriyet Yırtıcı Kuşu kumandanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa ettikleri bir ücretsiz bir DVO. Star Trek Online’da oyuncular, Star Trek evrenindeki simgesel yerleri ziyaret etme, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine ulaşıp yeni uzaylı türleriyle temas kurma fırsatı bulur. Star Trek Online şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One’da yayında.

Star Trek Online‘ı ücretsiz olarak hemen indirip oynamak için www.playstartrekonline.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.