-->
Pure Farming 2018 İnceleme

Çiftçiler sevinirler! Tarım Simülatörü, artık bizim için yeni bir yarışmacıya sahibiz – Pure Farming 2018. Tarım çiftliği zorlukları yapma fikrini verene kadar ve kendi çiftliğimden yola çıkıncaya kadar farketmedim. Saf tarım denirdi. Simülatörü Tarım için kullanılanlar için, şimdi dikkat, bu kolay / orta / sert başlangıç ​​noktası yok, bu saf bir simülasyon. Bu bakımdan, bu […]

02.04.2018 | ulasufuk

Çiftçiler sevinirler! Tarım Simülatörü, artık bizim için yeni bir yarışmacıya sahibiz – Pure Farming 2018. Tarım çiftliği zorlukları yapma fikrini verene kadar ve kendi çiftliğimden yola çıkıncaya kadar farketmedim. Saf tarım denirdi. Simülatörü Tarım için kullanılanlar için, şimdi dikkat, bu kolay / orta / sert başlangıç ​​noktası yok, bu saf bir simülasyon. Bu bakımdan, bu oyun harika. Harita büyüklüğü aynı, kesinlikle muazzam görünüyor, bu yüzden çok var

Görsellerle başlayalım. Pure Farming 2018, GPU ağırlığında görünmüyor. Benim Vega 64 Ultra üzerinde FXAA ile 75 fps ve yaklaşık 60 fps yağmurda. Audiophiles için de tweak. Cartoony sonra Çiftçilik Sim ama ürün ve ekipman için detay fantastik görünüyor, bir çok insan bu yıl daha sonra Çiftçi Simülatörü 19 gerçekleşmesini umuyoruz. Alan alana sürüldüğünde. Araçlar ve çiftçiler, engebeliymiş gibi yürüyecek ve hafifçe yükseltilmiş alanların kenarlarıyla aynıdır. Bu açıdan PF2018 fantastik; bitkiler kesinlikle mükemmel gözüküyor. Her Tarım Simülatörü fanının, Farming Sim 19’un olmasını istediği şey budur, ama Saf Tarım da ortaya çıktı ve zaten yaptı. İlk denemede fena değil.

 

 

Pure Farming 2018’de sunulan özelleştirme seviyesi inanılmazdır. Sadece karakter giyinmekle kalmaz, müzik klasörünüzü kullanarak radyo istasyonlarına internet istasyonları da eklenebilir. Tarım Simülatörü 17 sadece üç ya da öylesine çevrimiçi radyo kullanıyordu, ancak herhangi bir çevrimiçi istasyonun eklenebileceği gerçeği fantastik, oyun çok daha uluslararası hissettiriyor. Kontrollere gelince, Pure Farming 2018 çok temel bir oyun; Kontroller Farming Sim 17 ile hemen hemen aynı ve bir kontrolör ile rahatça oynanabilir. Değiştirilemez. Fare duyarlılığı, kamera hassasiyeti vb. Saf Tarım’ın her faktöründe olduğu gibi, yapılacak çok şey var.

Şimdi oyun üzerine. Saf Tarım, gerçek oyundan kendi ayrı tarım zorluklarına sahiptir. Çiftçilik Sim, bunları tek oyuncu oyununa dahil ederdi, ancak Farming’in yönteminin, oynamadan önce makineyi öğrenmeye daha uygun olduğunu göreceğim. Tarım Sim bir menüye sahip ve bu eşdeğer olurdu. Daha önce de belirtildiği gibi, Tarım Simgesindeki deneyim, tarımda ise ekonomi ince ayarlanmıştı. Tabii ki FS17’de zorluk değiştirilebiliyor ama bu gerçek bir simülasyon olduğunu, herhangi bir değişikliğin gerekmediğini, ki bu da Kir Rallisini hatırlattı.

 

 

Şimdi gerçekçiliğe. Pure Farming 2018’de ürünler sizlerle birlikte gelecek ve bunları hasat edebileceksiniz. Neyse ki, zaman ileri fonksiyonu kullanımı ile tutumlu olacak. Onlar da rekabet için farklı bir şey var, ki ben büyük bir hayranı olduğumu söylemeliyim. Yol noktalarını sabitleyebilir ve size fantastik, farklı ve inanılmaz derecede iyi uygulanmış bir alan hakkında bilgi verebilir.

Her alanın kendi istatistikleri vardır: çiftçilik, sulama, yetiştirme vb. Yağmur yağdığında, alanlarınız otomatik olarak sulanır, alanlar renk değiştirir vb. Bu, Farming Sim’in yaptığı ve Pure Farming’in inanılmaz derecede iyi bir iş çıkardığı bir özellik. Her tarlanın rengi çiftlemeye, tarıma, ekime, tohumlamaya ve hasat etmeye hazır olduğunda değişecektir. Tabletiniz ayrıca, yetiştirilebilen hayvanlar, toplanan yumurtalar ve et için kasapta satılan tüm bilgiler de içerir. Farming Sims, simdi Farming Simulator’da ellerimi almak için can atıyorum Şimdiye kadar, realizm için, Saf Tarım eller aşağı kazanır.

 

 

Çok kısa sürede çözüleceğine inandığım ve oyunu büyük ölçüde artıracağım bir kaç downside var. Pure Farming 2018, ekipmanlarda çok eksiktir. (Farming Sim en az iki düzine traktöre sahiptir, Saf Tarım muhtemelen eğer bir düzine vardır. Şimdi lansman sürümünde olması anlaşılabilir. Diğer olumsuz mu? Hiçbir şekilde çok oyunculu değil. Şimdi, bu düzeltmek için çok daha zor bir sorun olabilir. Bu gerçekten utanç verici çünkü bazı arkadaşlarla çok oyunculu olmak için çok daha fazlası var. Biraz müziğe bürün, Discord’u açın ve patlatın. Bu son nokta, özellikle bu gün, özellikle bu oyun için skoru gerçekten öldürüyor.

 

 

Bu kritik aksaklıklara rağmen, Pure Farming 2018 kesinlikle çok zekidir, ancak birkaç noktadan dolayı, çok oyunculuğun yokluğundan biri olan keskin çiftçileri caydırmayacaktır. Çok oyunculu daha temel bir gözetimdir. Çıkış günü tarafından düzeltilmiş birkaç hataya girdim, bunlardan biri. Bence sadece doğru miktarda zorluk ile fantastik bir oyuncu. Çok oyunculuğun eksikliği. Mutlak bir anlaşma kırıcı. Bu Buz Flames’in ilk denemesidir ve umarız ki, Çiftlik Sim’in rekabeti ile onları arkadan caydırmayacaktır.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!