-->
Netmarble’dan Yeni Mobil Strateji Oyunu Iron Throne

MMO oyunlarinda yeni bir dönem başlıyor, strateji ve RPG bir arada Eşsiz kahramanlar sistemi ve Takım Lejyon Savaşı ve Büyük Savaş dahil modlar ile tam özellikli MMO strateji oyunu için bugün ön kayıt dönemi başlıyor. Dünya çapında en hızlı büyüyen oyun şirketi olan Netmarble Corporation, mobil cihazlar için yeni nesil MMO strateji oyunu Iron Throne […]

24.04.2018 | ulasufuk

MMO oyunlarinda yeni bir dönem başlıyor, strateji ve RPG bir arada

Eşsiz kahramanlar sistemi ve Takım Lejyon Savaşı ve Büyük Savaş dahil modlar ile tam özellikli MMO strateji oyunu için bugün ön kayıt dönemi başlıyor.

Dünya çapında en hızlı büyüyen oyun şirketi olan Netmarble Corporation, mobil cihazlar için yeni nesil MMO strateji oyunu Iron Throne için oyuncu ön kayıtlarına başladığını açıkladı.

4Plat tarafından geliştirilen ve Netmarble tarafından yayınlanan Iron Throne, kaleler inşa etmek, ordu toplamak, savaşmak ve tahtı ele geçirmek gibi strateji oyunlarının bileşenlerini alarak inanılmaz 3D grafikleri, sürükleyici hikayeleri ve şaşırtıcı ters köşeler ile dolu RPG oyun görevlerini sunan Kasaba Modu ve asker ve kaynak kaybetmeden oynanabilen Takım Lejyon Savaşı ve Büyük Savaş modları ekliyor.

Kayıt yaptıranlara ödüller var

Iron Throne artık dünya çapında resmi web sitesi (www.playironthrone.com) aracılığıyla ön kayıt için açık ve resmi olarak Mayıs 2018’de piyasaya sürülecek. Ön kayıt yapan oyuncular 1.000 altın, Fatihin Boyut Miğferi ve Fatihin Boyut Kılıcı ile ödüllendirilecek.

Netmarble Chief Global Oficer’ı Seungwon Lee, “Iron Throne, strateji ve RPG entegrasyonu ile en ilginç ve renkli oyun deneyimini sunuyor”, dedi, “Oyuncular kendi krallıklarını idare etmenin ve tüm dünyadaki oyuncular arasındaki işbirliği ve rekabet sayesinde tahtın kazananı olmanın saf zevkini yaşayabilirler.”, diye ekledi.

Kral olan oyunu kazanır

Iron Throne’da, nihai amaç kral olmaktır. Bu başarıya erişmek için, oyuncuların farklı stratejilerle çeşitli ittifaklarla güçlü bir ittifak ve aktif katılım gerektiren Başkent Savaşı’nı kazanmaları gerekiyor. Bütün bunlar, tamamıyla 3 boyutlu yüksek kaliteli görseller içinde, bir ortaçağ krallığının efendisi olarak egemenliğinin fantezisini yaratırken gerçekleştirilir. Oyuncular, oyunun kahraman ve üretim sisteminde yine oyuncuların askerlerini yönetmeleri için çeşitli kahramanları kiraladıkları, sonra da görevleri oynayarak ve üretilmiş eşyalarla donatarak geliştirdikleri Rol Yapma Oyunu öğeleri bulacaklar.

Iron Throne hakkında daha fazla bilgi, lansman öncesinde önümüzdeki haftalarda duyurulacak. Oyuncular, www.playironthrone.com adresinden güncellemeler için kayıt yaptırabilir ve Iron Throne’u indirmek için ön kayıt yaptırabilirler.

dönem başlıyor, strateji ve RPG bir arada



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz