-->
Ubisoft, The Crew 2 ‘nin 29 Haziran 2018 Tarihinde Çıkacağını Duyurdu

16MOTOR EDITION ile Ultimate Motor Sporları Deneyimini Yaşayın2016 Bugün Ubisoft, The Crew oyununun devrim niteliğindeki en yeni açık dünya yarış oyunu The Crew 2’nin 29 Haziran 2018 tarihinde, Ps4, XBoxOne ve Windows PC platformları için çıkacağını açıkladı. Oyun gelişmiş eklentileriyle Ps4 Pro’da olacak. Lyon, Fransa’da bulunan bir stüdyo olan Ubisoft Ivory Tower * tarafından geliştirilen […]

16.03.2018 | ulasufuk

16MOTOR EDITION ile Ultimate Motor Sporları Deneyimini Yaşayın2016

Bugün Ubisoft, The Crew oyununun devrim niteliğindeki en yeni açık dünya yarış oyunu The Crew 2’nin 29 Haziran 2018 tarihinde, Ps4, XBoxOne ve Windows PC platformları için çıkacağını açıkladı. Oyun gelişmiş eklentileriyle Ps4 Pro’da olacak.

Lyon, Fransa’da bulunan bir stüdyo olan Ubisoft Ivory Tower * tarafından geliştirilen The Crew 2, oyuncuların tamamen yeniden tasarlanmış ABD içindeki Amerikan motor sporlarının heyecanını yaşayacak. Oyunun oyun alanı, sürüş ve açık dünya fanlarının becerilerini, sololarını ya da arkadaşlarıyla, kesintisiz rekabette ve keşifle test etmelerini sağlamak için fiziksel sınırları zorluyor. Kıyıdan sahile, sürücüler Amerika’yı keşfedecek ve çok çeşitli egzotik otomobilleri, bisikletleri, tekneleri ve uçakları toplayarak ve karadaki, sudaki ve havada motor sporları sahnesine hakim olarak en büyük motor sporları şampiyonu olmak için yarışacaklar. Oyuncular dört farklı motor sporları ailesi arasında zorluklar ve ilham bulacaklar: sokak yarışı, off-road, pro yarış ve serbest stil ve çok çeşitli araç tipleri arasından geniş bir seçenek yelpazesi sunulacak.

Ubisoft ayrıca, oyunculara, oyunun üç gün erken çıkmasını sağlayan ve 2 Haziran 2018’de yarışmaya başlamalarına izin veren The Crew 2 Motor Edition’ı da duyurdu. Şimdi Ubisoft Store’da mevcut olan bu özel sürüm oyunculara en gelişmiş motor sporları tecrübesini sunuyor.

Motor Sürümü şunları içerir:
– Ekip, yeni araçlar, kıyafetler, ek içerik ve çok daha fazlasının keyfini çıkarmaya izin veren Crew 2 Gold Edition ve season pass
– FORD F-150 RAPTOR RACE TRUCK 2017, PILATUS PC-21 AIR RACE EDITION 2002 Plane ve ABARTH 500 MONSTER TRUCK EDITION 2008 dahil olmak üzere benzersiz kıyafetler ve araçlar içeren Motorsports Deluxe Pack
– Yüksek kaliteli bir kolektör kutusu, özel bir Steelbook®, oyunun resmi yol haritası ve dört orijinal çıkartma içeren özelleştirilmiş bir Amerikan The Crew 2 plakası

Oyuna ön sipariş veren oyuncular, Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 ve HARLEY-DAVIDSON® IRON 883TM 2017 gibi özel araçlar içeren The Crew 2 Legendary Motors Pack’i alacaklar.

Oyuncular şu anda oyun içi araç koleksiyonuna The Crew Rewards Programı ile başlayabilirler. Mürettebatın ilk taksitinde bir dizi aylık zorlukları tamamlayarak oyuncular özel su araçları da dahil olmak üzere The Crew 2’de 19’a kadar aracın kilidini açabilirler.

Oyuncular şimdi de thecrewgame.com/beta adresinden beta erişim şansı için kaydolabilirler.

Mürettebat ve diğer Ubisoft oyunları ile ilgili son haberler için lütfen news.ubisoft.com adresini ziyaret edin.

The Crew 2 hakkında daha fazla bilgi için lütfen thecrewgame.com adresini ziyaret edin ve facebook.com/thecrewgame adresinden ve twitter.com/thecrewgame adresinden # TheCrew2 hashtag’i kullanarak bizi takip edin.

* Associate Ubisoft stüdyoları Bükreş, Paris, Şanghay ve Masif’dir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!