-->
Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği, İstanbul Temsilciliğine Metin Demirkol Seçildi

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da, Tiramisu stüdyosunun ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği Derneği genel kurul toplantısında derneğin İstanbul temsilciliğine NAR Club Genel Başkanı Metin Demirkol seçildi. Metin DEMİRKOL, erken yaşta internet girişimciliğine başlamış ve uzun yıllar pek çok web projesine imza atmış bir oyun geliştiricisi. 2011 yılında kurduğu, mobil platformlar için oyun geliştiren NAR Club […]

06.03.2018 | ulasufuk

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da, Tiramisu stüdyosunun ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği Derneği genel kurul toplantısında derneğin İstanbul temsilciliğine NAR Club Genel Başkanı Metin Demirkol seçildi.

Metin DEMİRKOL, erken yaşta internet girişimciliğine başlamış ve uzun yıllar pek çok web projesine imza atmış bir oyun geliştiricisi. 2011 yılında kurduğu, mobil platformlar için oyun geliştiren NAR Club bünyesinde halen genel müdür olarak görev yapmakta.

Narcade, Choochoo ve Anatomicus markalarını bünyesinde barındıran NAR Club, bu zamana kadar ürettiği oyunlarla ABD başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine erişmeyi başardı. En popüler oyunlarından biri olan Farm Bubbles, halihazırda 5 milyon kullanıcıya sahip ve geliştirilmeye de devam ediliyor.

Demirkol, TOGED İstanbul temsilcisi seçilmesiyle ilgili düşüncelerini, “Ülkemiz adına her geçen gün önemi artan oyun ekosisteminin gelişimine önemli katkılar sağlayan TOGED’de görev almak benim adıma oldukça gurur verici. Ülke ihracatına önemli faydalar sağlayan sektörümüzün daha da gelişmesine katkı sağlamak için elimden gelen tüm desteği göstereceğim,” sözleriyle dile getirdi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!