-->
SoulWorker Açık Beta Başladı

SoulWorker Açık Beta Testi, resmi çıkışından önceki ilk ve son zorlu testi olacak. Gameforge firması, SoulWorker’ın son versiyonunu mükemmele ulaştırabilmek adına, oyunculardan hata raporları ve geliştirme için gerekli tavsiyeleri bekliyor. Beta süresince 4 sınıf ile oynanabilecek SoulWorker’da oyuncular PvE, solo veya 4 kişilik gruplar halinde oyun oynayabilecekler. Open Beta’ya katılacak tüm oyuncular, oyuna katkılarına teşekkür […]

14.03.2018 | ulasufuk

SoulWorker Açık Beta Testi, resmi çıkışından önceki ilk ve son zorlu testi olacak. Gameforge firması, SoulWorker’ın son versiyonunu mükemmele ulaştırabilmek adına, oyunculardan hata raporları ve geliştirme için gerekli tavsiyeleri bekliyor. Beta süresince 4 sınıf ile oynanabilecek SoulWorker’da oyuncular PvE, solo veya 4 kişilik gruplar halinde oyun oynayabilecekler. Open Beta’ya katılacak tüm oyuncular, oyuna katkılarına teşekkür niteliğinde karakter ünvanı, kostüm veya özel kartlar gibi Özel Beta Ödülü alacak.

SoulWorker’ın özellikleri:
– Lansmanda 4 sınıf seçeneği
– Büyüleyici hikayesi ile kıyamet sonrası karanlık dönem atmosferi
– ‘Cell-shaded’ animasyonlar sayesinde oynanabilir anime özelliği
– Kişiselleştirilmiş kombolarla benzersiz dövüş stilleri
– 4 kişilik aksiyon yüklü co-op oyun imkanı
– 100 zindanı aşan geniş PvE kontenti
– Geniş katılımlı savaşlar için büyük PvP alanı

Soulworker ücretsiz olarak Gameforge client yada Steam de oynamak mümkün.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!