-->
En Gerçekçi Oyun Deneyimi Virtuix Omni ile Monster Notebook Mağazasında

Bugünlerde Monster Notebook’un Kadıköy’deki mağazasını ziyaret eden oyunseverler, sanal gerçeklik deneyimini benzersiz bir seviyeye taşıyan Virtuix Omni platformunu deneme şansını yakalayacaklar Kullanıcılarına sunduğu oyun bilgisayarlarıyla daima oyun dünyasındaki en yeni teknolojileri oyuncularla buluşturan Monster Notebook yine bir ilke imza atıyor. Markanın Kadıköy’deki mağazasını ziyaret eden oyun tutkunları oyun teknolojileri alanında en ileri örneklerden biri olan […]

14.03.2018 | ulasufuk

Bugünlerde Monster Notebook’un Kadıköy’deki mağazasını ziyaret eden oyunseverler, sanal gerçeklik deneyimini benzersiz bir seviyeye taşıyan Virtuix Omni platformunu deneme şansını yakalayacaklar

Kullanıcılarına sunduğu oyun bilgisayarlarıyla daima oyun dünyasındaki en yeni teknolojileri oyuncularla buluşturan Monster Notebook yine bir ilke imza atıyor. Markanın Kadıköy’deki mağazasını ziyaret eden oyun tutkunları oyun teknolojileri alanında en ileri örneklerden biri olan Virtuix Omni platformunu deneme şansı buluyor.

Virtuix Omni oyuncuların koşma, dönme, eğilme gibi hareketlerini herhangi bir oyun kontrolcüsü kullanmadan, doğrudan oyuna aktaran bir platform. Sanal gerçeklik başlığı ile birlikte kullanıldığında çok yüksek bir gerçeklik etkisi yaratan sistem, kullanıcılara adeta oyunun içinde olduklarını hissettiriyor. Monster Notebook’un Kadıköy’deki mağazasını ziyaret edenler, Monster’ın VR Ready ürünlerinin performansını Virtuix Omni ile deneyebilecekler.

Monster Notebook’un Kurumsal İletişim Müdürü Kayra Keri Küpçü konuyla ilgili olarak, “İçinde bulunduğumuz sektörde teknoloji çok hızlı gelişiyor. Ürünleriyle Türkiye’deki oyunculara en yeni teknolojileri ve en yüksek performansı sunmayı hedefleyen bir marka olarak biz de bu gelişmeleri dikkatle takip ediyoruz. Yakın bir gelecekte oyun oynama şeklimizi değiştirebilecek Virtuix Omni gibi bir ürünü bu nedenle mağazamızda sergiliyoruz. Oyun oynamayı seven herkesi bu inanılmaz aleti denemeye davet ediyorum” dedi.

Markanın Kadıköy’deki mağazasını ziyaret eden kullanıcılar Virtuix Omni yanında farklı pek çok gaming notebook modelini ve Monster’ın Pusat kulaklık, oyuncu klavyesi ve faresi gibi diğer ürünlerini de bizzat deneme imkânına sahipler. Monster’ın yüksek performanslı oyun bilgisayarları hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://www.monsternotebook.com.tr/ adresini ziyaret edin.

YouTube Videosu:

https://youtu.be/5JEa-7I5HIA



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!