-->
Dünyanın En Popüler Oyunlarından PUBG Mobile, Türkiye’ye ve Dünyaya Açıldı

PlayerUnknown’s Battlegrounds’dan mobil sürüm müjdesi Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG’nin mobil sürümü PUBG Mobile, Kanada’da yayımladığı beta sürümün aldığı olumlu tepkilerden kısa süre sonra uluslararası açılışını gerçekleştirdi Tencent ve PUBG Corp., geniş kitlelelere ulaşan battle royale oyununun mobil sürümü olan PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile’ın dünyadaki birçok bölgede, hem iOS hem Android işletim sistemlerinde indirilmeye açıldığını duyurdu. […]

21.03.2018 | ulasufuk

PlayerUnknown’s Battlegrounds’dan mobil sürüm müjdesi

Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG’nin mobil sürümü PUBG Mobile, Kanada’da yayımladığı beta sürümün aldığı olumlu tepkilerden kısa süre sonra uluslararası açılışını gerçekleştirdi

Tencent ve PUBG Corp., geniş kitlelelere ulaşan battle royale oyununun mobil sürümü olan PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile’ın dünyadaki birçok bölgede, hem iOS hem Android işletim sistemlerinde indirilmeye açıldığını duyurdu. Oyunun oynayabildiği bölgelere, ilerleyen günlerde daha fazla ülke eklenecek.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, PC oyunu olarak büyük bir başarıya ulaştıktan sonra, popüler çok oyunculu oyunun mobil sürümünü hazırlamak için Tencent ile ortaklık kurdu. PUBG CEO’su Chang Han Kim, işbirliği hakkında şöyle konuştu: ‘Yüksek kalitede mobil oyun oyunlar hazırlamadaki geçmişi ve oyunlarına kattıkları tutku ve sundukları destek sebebiyle Tencent ve geliştirici stüdyolarıyla çalışmaya karar verdik.”

Tencent ve PUBG, güçlü bir mobil sürüm yaratmak için birlikte çalıştılar. Bu sürecin bir parçası olarak, Kanada’da 15 Mart’ta Android beta testi, 16 Mart’ta ise iOS beta testi başladı ve oyun her iki mobil platformda da yerini aldı. Beta sürümünün kısa sürede birçok oyuncudan olumlu yorum almayı başarması üzerine, oyun 19 Mart’ta birçok bölgede hizmete girdi.

Tencent Başkan Yardımcısı ve Lightspeed & Quantum Studios Group Başkanı Chenjerry, “PUBG mobile için çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi. “Oyunu daha önce oynayanların ve ilk kez oynayacakların gerçek PUBG mobile deneyimi yaşaması için sıkı çalışıyoruz. Akıcı ve sezgisel bir deneyim için kontroller ve optimizasyon çalışmalarına ağırlık veriyoruz.”

PUBG Mobile, oyunun PC sürümüne sadık kalarak insanların mobil oyunlara olan bakış açılarını ve düşüncelerini değiştirecek. Geliştiriciler, dünyanın en erişilebilir platformu olan mobile özel hazırlanan oyun için oyuncuların ve influencer’ların büyük beklentilerini karşılamaya kararlı olduklarını belirtiyorlar.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!