-->
Tom Clancy Rainbow Six Siege Ücretsiz Haftasonu!

TOM CLANCY’nin RAINBOW SIX SIEGE OYUNU, 15 Şubat tarihinden itibaren hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilecektir. ÖN İZLEME: İNDİRİN ÜCRETSİZ OYNAMA HARİTASI: İNDİRİN ÜCRETSİZ HAFTA SONU KEY ART: İNDİRİN YOUTUBE: LINK 15-20 Şubat tarihleri arasında Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege oyunu ücretsiz olarak oynanabilmeye uygun olacaktır. İlgili oyuncular 25 milyonluk Rainbow Six Siege topluluğuna tüm konsolları, […]

16.02.2018 | ulasufuk

TOM CLANCY’nin RAINBOW SIX SIEGE OYUNU, 15 Şubat tarihinden itibaren hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilecektir.

ÖN İZLEME: İNDİRİN
ÜCRETSİZ OYNAMA HARİTASI: İNDİRİN
ÜCRETSİZ HAFTA SONU KEY ART: İNDİRİN
YOUTUBE: LINK

15-20 Şubat tarihleri arasında Tom Clancy’nin Rainbow Six Siege oyunu ücretsiz olarak oynanabilmeye uygun olacaktır. İlgili oyuncular 25 milyonluk Rainbow Six Siege topluluğuna tüm konsolları, UPlay ve Steam aracılığıyla Windows PC üzerinden katılabilirler.

Oyunu bu ücretsiz süre zarfında deneyimleyen oyuncular oyunu satın aldıklarında gelişimlerini aktarıp kesintisiz bir şekilde kaldıkları yerden devam edebilirler. (Başlangıç versiyonu için geçerlidir.)

Year 3, Season 1, Operation Chimera’dan sonraki ilk içerik 19 Şubat’tan itibaren teknik test sunucu başlangıcı vasıtasıyla PC’de de uygun olacaktır. 6 Mart tarihi itibariyle de tüm platformlarda piyasaya sürülecektir. Bu sırada yeni co-op Outbreak modu teknik testlerin sağlanmasıyla 20 Şubat tarihinden itibaren PC ortamında oynanabilir olacaktır. Outbreak, 6 Mart-3 Nisan tarihlerinde tüm platformlarda uygun olacaktır.

Operation Chimera, Rainbow Six Siege’in başlangıçtaki üç yılını belirtecektir. İki yeni operatör, biyotehlike uzmanları, muhalif tarafta oynanabilen multiplayer; oyunun ilk co-op etkinliğinde büyük tehlikeli yüzünü gösterecektir.

Operation Chimera ve Outbreak’in ek detay içerikleri 16-18 Şubat tarihleri arasında Montreal’de gerçekleşecek olan Six Invitational Finalleri’nde gerçekleşecektir. Operators ve Outbreak Etkinlik tarihlerinin değişikliklerinden emin olmak ve daha fazlasını öğrenmek için https://www.twitch.tv/rainbow6 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Oyun, yeni başlıklı haberler ve daha fazlasını öğrenmek için www.rainbow6.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tüm detayları ve ücretsiz hafta sonu tarihlerini www.rainbow6.com/freeweekend linkini takip ederek bulabilirsiniz.

Ücretsiz hafta sonu deneyimi; PC’de 15-18 Şubat tarihleri arasında, PS4’te 15-20 Şubat tarihleri arasında, ve Xbox One için ise 15-19 Şubat tarihleri arasında uygun olaca



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!