-->
The Elder Scrolls Online’ın Dragon Bones Güncellemesi Yayınlandı

ZeniMax Online Studios, bugün The Elder Scrolls Online – Dragon Bones adı verilen iki dungeon DLC Oyun Paketi ve bir sürü yeni özellik ve yükseltme içeren ve herkes için ücretsiz bir eklentiye sahip, 2018’in ilk önemli güncellemesi olan, Xbox One ve PlayStation 4’e yönelik ücretsiz güncelleme yayımladı. Dragon Bones Launch Trailer için tıklayın: https://youtu.be/jDULJtMNLdM Önemli […]

28.02.2018 | ulasufuk

ZeniMax Online Studios, bugün The Elder Scrolls Online – Dragon Bones adı verilen iki dungeon DLC Oyun Paketi ve bir sürü yeni özellik ve yükseltme içeren ve herkes için ücretsiz bir eklentiye sahip, 2018’in ilk önemli güncellemesi olan, Xbox One ve PlayStation 4’e yönelik ücretsiz güncelleme yayımladı.

Dragon Bones Launch Trailer için tıklayın: https://youtu.be/jDULJtMNLdM

Önemli noktalar için tıklayın: press.bethsoft.com

Dragon Bones DLC Oyun Paketi, normal ve veteran modlarda olarak iki yeni zindan olan; Scalecaller Peak ve Fang Lair bölümlerini içeriyor. Oyunculara ayrıca, zindanların birine girilmesi durumunda yeni eşyalar ve canavar setleri, koleksiyonlar ve ödüller ile Renegade Dragon Priest maskesi hediye ediliyor. Dragon Bones DLC Oyun Paketi, ESO Plus üyeleri için ücretsizdir ve üye olmayan kullanıcılar Crown Mağazasından satın alabilirler.

Herkes için ücretsiz Update 17, Dragon Bones ile aynı anda sunuluyor. Güncelleme yenilenmiş bir kıyafet sistemi, iki yeni muharebe sahası, oldukça beklenen bir ev depolama sistemi, seviyelendirme ve beceri danışmanları ile savaş için çeşitli stratejik gelişmeler gibi ek oyun özellikleri içeriyor.

Dragon Bones ve Update 17 daha önce 12 Şubat’ta PC ve Mac için piyasaya sürüldü. Dragon Bones ve Update 17 hakkında daha fazla ayrıntı için The Elder Scrolls Online web sitesindeki makaleyi okuyabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!