-->
HyperX ile Ubisoft‘tan Tom Clancy’s Rainbow Six 2018 Majors İçin Önemli İşbirliği

HyperX, Six Invitational 2018 ve Six Major Paris etkinliklerinin Özel Oyuncu Kulaklığı Ortağı oldu. Kingston® Technology Company Inc.’in oyunculara yönelik bölümü olan HyperX®, Ubisoft® Tom Clancy’s Rainbow Six®2018 Majors’a sponsor olduğunu duyurdu. HyperX, 2018’in en büyük iki Tom Clancy’s Rainbow Six etkinliği olan Montreal’deki Six Invitational 2018 ve Six Major Paris’in resmi ve tek kulaklık […]

19.02.2018 | ulasufuk

HyperX, Six Invitational 2018 ve Six Major Paris etkinliklerinin Özel Oyuncu Kulaklığı Ortağı oldu.

Kingston® Technology Company Inc.’in oyunculara yönelik bölümü olan HyperX®, Ubisoft® Tom Clancy’s Rainbow Six®2018 Majors’a sponsor olduğunu duyurdu. HyperX, 2018’in en büyük iki Tom Clancy’s Rainbow Six etkinliği olan Montreal’deki Six Invitational 2018 ve Six Major Paris’in resmi ve tek kulaklık ortağı oldu. Rainbow Six’in e-spor dünyasındaki yeri tüm dünyada büyümeye devam ediyor. Ubisoft, oyuncu kulaklığı kalitesinin yanı sıra on yıldan fazla süredir oyun dünyasına verdiği büyük destek ve katkı nedeniyle HyperX’i tercih etti. Ubisoft ile HyperX arasındaki iş birliği 2016’da başlamıştı.

Ubisoft EMEA Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Geoffroy Sardin, “Bu yılın en büyük Tom Clancy’s Rainbow Six e-spor etkinliklerinde HyperX ile birlikte çalışacağımız için mutluyuz. Bu ortaklık, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’in ilk günlerinden bu yana HyperX ile sürdürdüğümüz ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu ve e-spor dünyasında Tom Clancy’s Rainbow Six’e ve ilgili turnuvalara artan ilgiyi gösteriyor.” dedi.

Ubisoft, 2018-2020 dönemindeki Tom Clancy’s Rainbow Six e-spor etkinlikleri için yeni bir format belirledi. Yenilenen organizasyonda,Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aksiyonunun yoğun bir şekilde yaşanacağı iki büyük etkinlik düzenlenecek.Her şubat ayında düzenlenen Six Invitational etkinliğine ek olarak ağustos aylarında “Six Major” turnuvası yapılacak. Bunun ilk örneği olan Six Paris Major, Ağustos 2018’de Paris’te düzenlenecek. Six Paris Major ve Six Invitational etkinliklerinde sırasıyla 350.000$ ve 500.000$’lık ödül havuzu olacak. Her iki etkinlikte de dünyanın dört bir yanından 16 takım yer alacak. HyperX, Tom Clancy’s Rainbow Six 2018 Majors olarak adlandırılan bu etkinliklerde özel oyuncu kulaklığı ortağı olarak yer alacak.

HyperX Global Stratejik Pazarlama Müdürü Annie L. Gerard, “HyperX olarak Tom Clancy’s Rainbow Six 2018 Majors için Ubisoft ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini yaparken, detaylı ve net ses oluşturmasıyla bilinen HyperX Cloud Revolver kulaklıklarını kullanacak. RB6 ailesinin bir parçası olmak ve büyümesine destek vermek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz