-->
Burnout Paradise Remastered, 16 Mart ’ta PlayStation 4’e ve Xbox’a Geliyor!

Oyun, bu kuşak konsollar için Remastered Edilen İlk EA Başlığını taşır, orijinal taban oyunudur ve DLC içeriğini içerir. Criterion Games, Electronic Arts Inc’in (NASDAQ: EA) bir stüdyosu olan Criterion Games, bugün Burnout Paradise Remastered’in 16 Mart 2018’de PlayStation® 4 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft’un hepsi bir arada oyun ve eğlence sistemi Xbox One üzerinde satışa […]

28.02.2018 | ulasufuk

Oyun, bu kuşak konsollar için Remastered Edilen İlk EA Başlığını taşır, orijinal taban oyunudur ve DLC içeriğini içerir.

Criterion Games, Electronic Arts Inc’in (NASDAQ: EA) bir stüdyosu olan Criterion Games, bugün Burnout Paradise Remastered’in 16 Mart 2018’de PlayStation® 4 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft’un hepsi bir arada oyun ve eğlence sistemi Xbox One üzerinde satışa sunulacağını duyurdu. Oyun, oyuncuları tahribat yaratmaya ve otomotiv anarşisini bir kez daha açığa çıkarmaya davet ediyor. Oyuncular, Paradise City Dünyası’na, telaşlı şehir merkezlerinden vahşi dağ yollarına kadar nihai sürüş oyun alanını yıkmak için geri gönderilecekler. Yüksek oktanlı stuntları çekin ve şimdiye kadar yaratılan en büyük arcade-driving oyunlarından birinde deli gibi araba imha edin.

Burnout Paradise Remastered; The Year of Paradise boyunca Big Surf Adası’nda sürülebilecek, piyasaya sürülen orijinal taban oyununu ve sekiz eklenti oyun paketini içeriyor. Burnout Paradise Remastered’da oyuncuların Paradise City’i keşfetmesi için; PlayStation 4 Pro ve Xbox One X’te 60FPS destekleyen 4K yüksek çözünürlüklü dokular da dahil daha fazla görsel teknik donanımlar yelpazesi bulunmaktadır.

İnsanlar Criterion Games hakkında düşündükleri zaman, ilk akıllarına gelen Burnout’un franchise durumudur ve bunun hatırlanması oyun için iyi bir sebep olmuştur. Criterion Games Genel Müdürü Matt Webster, ‘’10 yıl önce yarattığımız şeyin, oyun endüstrisinde bugüne kadar hala eğlenceli ve benzersiz olduğunu düşünüyoruz.” dedi “Burnout Paradise tüm diğer atari oyunlarına nazaran, atari oyuncularına kesintisiz ve sürükleyici bir serbest platform üzerinde, arkadaşlarıyla yarış heyecanını sağlıyor. Aynı zamanda biraz delice ve oyuncuların üstesinden gelebilecekleri çarpışmalara yer veriyor. Bu remasterın piyasaya sürülmesi ile aksiyon dolu gezintimizi tamamen yeni nesil oyuncularla paylaşabiliyoruz. “diyerek eklemiştir.

Burnout Paradise Remastered, PEGI 7 olarak derecelendirildi ve Play Station 4 ve Xbox One’da dijital olarak ve mağazalarda 34.99 £ karşılığında satışa sunuldu. Bu yılın ilerleyen zamanlarında PC için Origin ™ üzerinde bulunacak ve Big Surf Island eklentisi ilk defa PC oyuncularına getirilecek. EA Access üyeleri aynı zamanda 9 Mart 2018’den itibaren Play First Trial ** aracılığıyla dünya genelinde piyasaya sunulmadan önce Burnout Paradise Remastered’i oynayacaklar.



Popüler Haberler


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!