-->
Assault Gunners HD Edition, PS4 ve PC İçin Duyuruldu (Video)

Marvelous, daha önce Japonya’da PS Vita için 2012’de yayınlanan robot aksiyon oyununun bir remasteri olacak Assault Gunners HD Edition’ı PlayStation 4 ve PC (Steam) için duyurdu. Aşağıda gördüğünüz üç satın alma seçeneği olacak ve 20 Mart’ta dünya çapında satışa sunulacak oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: Assault Gunners HD Edition (Standalone Game) – $9.99 / £7.19 / €9.99 Assault Gunners […]

22.02.2018 | ulasufuk

Marvelous, daha önce Japonya’da PS Vita için 2012’de yayınlanan robot aksiyon oyununun bir remasteri olacak Assault Gunners HD Edition’ı PlayStation 4 ve PC (Steam) için duyurdu.

Aşağıda gördüğünüz üç satın alma seçeneği olacak ve 20 Mart’ta dünya çapında satışa sunulacak oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

  • Assault Gunners HD Edition (Standalone Game) – $9.99 / £7.19 / €9.99
  • Assault Gunners HD Edition Extra Pack (DLC) – $4.99 / £3.99 / €4.99
  • Assault Gunners HD Edition Complete Set (Standalone Game + DLC) – $11.99 / £9.29 / €11.99

PlayStation 4 Videosu

PC Videosu



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!