-->
ZULA Yılın İlk Büyük Dijital Oyun Etkinliğine İmza Attı

İstanbul’da ZULA ve Enes Batur izdihamı Türkiye’nin en sevilen oyunu ZULA, ünlü Youtuber Enes Batur’un özel konuk olarak katıldığı büyük bir oyun etkinliği düzenledi.  6 Ocak Cumartesi günü Demirören AVM’deki etkinlik alanı Social İstanbul’da gerçekleşen etkinliğe binlerce genç oyun sever akın etti. Enes Batur’un büyük ilgi gördüğü etkinlikte, ödüllü bireysel turnuva heyecanı da yaşandı. Oyun […]

08.01.2018 | ulasufuk

İstanbul’da ZULA ve Enes Batur izdihamı

Türkiye’nin en sevilen oyunu ZULA, ünlü Youtuber Enes Batur’un özel konuk olarak katıldığı büyük bir oyun etkinliği düzenledi.  6 Ocak Cumartesi günü Demirören AVM’deki etkinlik alanı Social İstanbul’da gerçekleşen etkinliğe binlerce genç oyun sever akın etti. Enes Batur’un büyük ilgi gördüğü etkinlikte, ödüllü bireysel turnuva heyecanı da yaşandı. Oyun severler binlerce hediyenin sahibi oldu.

İstanbullu oyun severler ZULA ve Enes Batur’la unutulmaz bir hafta sonu yaşadı. Pepsi, Defacto, Philips ve Ininal sponsorluğunda, MSI ve Logitech’in desteğiyle, 6 Ocak 2018’de Demirören AVM’deki (İstiklal Caddesi) etkinlik alanı Social İstanbul’da yapılan etkinliğin en büyük sürprizi ise ünlü Youtuber Enes Batur oldu.

Milyonlarca takipçisiyle bir sosyal medya yıldızı haline gelen Enes Batur, ZULA sahnesine çıktığında büyük heyecan yarattı. Oyun severlerle tezahüratlar eşliğinde sohbet eden Enes Batur’un imzaladığı ZULA tişörtlerine sahip olmak için Defacto’nun kurduğu stand’ın önünde kuyruklar oluştu. Defacto yeni gençlik markası L#L ürünlerini de katılımcıların beğenisine sundu.

Oyun severlerin yakından tanıdığı CaptainATX ile sunucu Nezih Cihan Aksoy, ZULA hakkında bilgi yarışmaları düzenleyerek ödüller dağıttılar. Ünlü rapçiler Tankurt Manas ve Server Uraz ile DJ Hırs ise performanslarıyla etkinliğe renk kattı. ZULA ve Enes Batur’un büyük buluşması, oyunun Facebook ve Youtube kanallarında da canlı olarak yayınlandı.

Türkiye’deki ilk yerli yapım MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA, 100’e yakın ülkede, 10 milyonu aşan oyuncu tarafından oynanıyor. ZULA, Türkiye’den ve dünyadan oyuncuların katılacağı “ZULA World Cup” adlı büyük bir organizasyon daha gerçekleştirecek. 100.000 dolar rekor para ödülünün verileceği “ZULA World Cup”ın finali Nisan 2018’de yapılacak.

www.zulaoyun.com



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!