-->
Uncharted: Lost Legacy’nin Creative Direktörü Shaun Escayg, Yedi Yıl Sonra Naughty Dog’dan Ayrıldı

Geliştirici Naughty Dog, Uncharted: The Lost Legacy’nin creative direktörü Shaun Escayg’in şirketi yedi yıl sonra bıraktığını açıkladı. Escayg bir tweet’te, “Yedi yıl önce Naughty Dog’un yetenekli ekibine henüz emekleme aşamasında olan The Last Of Us projesiyle katıldım.Left Behind, Uncharted 4 kısa sürdü ve Uncharted: The Lost Legacy yaratıcı büyümemi daha da ileri götürdü.Bütün köpekleri özleyeceğim. ” yazdı. Yaratıcı Yönetmen Escayg, bir […]

04.01.2018 | ulasufuk

Geliştirici Naughty Dog, Uncharted: The Lost Legacy’nin creative direktörü Shaun Escayg’in şirketi yedi yıl sonra bıraktığını açıkladı.

Escayg bir tweet’te, “Yedi yıl önce Naughty Dog’un yetenekli ekibine henüz emekleme aşamasında olan The Last Of Us projesiyle katıldım.Left Behind, Uncharted 4 kısa sürdü ve Uncharted: The Lost Legacy yaratıcı büyümemi daha da ileri götürdü.Bütün köpekleri özleyeceğim. ” yazdı.

Yaratıcı Yönetmen Escayg, bir Instagram postunda da The Avengers logosunun bir resminini “Yeni maceralar getir 2018 !, ” metniyle paylaştı ve yaklaşan The Avengers projesinde çalışmak üzere Crystal Dynamics’e geçeceğini söyledi.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.