-->
Philips Hue ile Yepyeni Bir Oyun Deneyimi

Aydınlatmada dünya lideri Philips Aydınlatma (Euronext: LIGHT), Philips Hue Entertainment’in, ilk işbirliğini oyun severlerin dünya çapındaki lider yaşam stili markası Razer ile yaptığını duyurdu. Oyunculara yeni bir yoğun mekansal deneyim sunmak üzere kolları sıvayan iki marka, Philips Hue Entertainment Uygulama Programlama Arayüzü ve araçlarını, Razer Chroma aydınlatma ekosistemine entegre etti. Oyun severler, renk değiştirebilen Philips […]

16.01.2018 | ulasufuk

Aydınlatmada dünya lideri Philips Aydınlatma (Euronext: LIGHT), Philips Hue Entertainment’in, ilk işbirliğini oyun severlerin dünya çapındaki lider yaşam stili markası Razer ile yaptığını duyurdu. Oyunculara yeni bir yoğun mekansal deneyim sunmak üzere kolları sıvayan iki marka, Philips Hue Entertainment Uygulama Programlama Arayüzü ve araçlarını, Razer Chroma aydınlatma ekosistemine entegre etti.

Oyun severler, renk değiştirebilen Philips Hue akıllı aydınlatma sistemlerini, Razer Chroma erişimli dizüstü bilgisayar, klavye, fare ve fare altlığı gibi cihazlar ile senkronize ederek oyun performansını ve içeriğini güçlendiren aydınlatma efektlerinin keyfini çıkaracaklar. Oyun geliştiricileri ise oyun esnasında dinamik olarak değişen aydınlatma efektleri geliştirebilecekler. Oyuncular, bu oyun içi aydınlatma efektlerini halihazırda “Overwatch™”, “Quake Champions™” ve diğer popüler oyunlarda deneyimleyebiliyor.

Tüketicilerin Philips Hue özelliğini etkinleştirerek daha zengin bir oyun deneyimine kavuşmak için Philips Hue V2 köprü, Philips Hue renk değiştirebilen ışıklar ve en güncel Philips Hue app programlarına sahip olmaları gerekiyor. Bunlara sahip olan Razer Chroma kullanıcılarının uyumlu her Razer cihazında ücretsiz olarak sunulan Razer Synapse 3 yazılımına Philips Hue özelliğini eklemeleri yeterli. Böylece Philips Hue ile Razer Chroma Link entegrasyonu ve aydınlatma efektleri ile tasarlanan oyunlarda senkronizasyon özelliği etkinleştirilmiş olacak.

Dizüstü oyun bilgisayarları, bilgisayar ekipmanları ve aksesuarları gibi Razer Chroma özelliği etkinleştirilmiş olan cihazların ışıkları ise senkronize edilen Philips Hue aydınlatması ile paralel olarak değişecek. Bu yeni özellik, savaş sahnelerinden karakter seçimine ve büyüleyici fetihlere kadar ekranın ötesine süzülen bir aydınlatma deneyimi sunuyor.

Philips Aydınlatma Ev Çözümleri İş Grubu Lideri Chris Worp konuyla ilgili görüşlerini paylaştı: “Bu ilk entegrasyon ile Philips Hue Entertainment’ı hayata geçirerek tüketicilerin kullanımına sunacağımız için heyecanlıyız. Oyun severlerden daha zengin bir oyun deneyimi için yoğun talep alıyorduk. Akıllı aydınlatmamız tam olarak bu talebi karşılıyor. Philips Hue ile içerikler, ekrandan taşarak odanızın içerisine yayılacak. Razer Chroma özelliği etkinleştirilmiş cihazlar ile senkronize olan sistemin ‘gözlerinize hitap eden surround sesi’, oyun severler için inanılmaz güçlü bir atmosfer yaratıyor.”

Philips Aydınlatma’nın Razer ile yaptığı iş birliği, oyun severlere oyun oynamadıkları zamanlarda da daha zengin bir aydınlatma deneyimi sunuyor. Bağlantılı aydınlatma sistemini evlerindeki cihazlar ile senkronize edip gerekli ışık ayarlarını yaparak dinlenmeye, misafir ağırlamaya veya sadece internette gezinmeye uygun mükemmel bir ambiyans yakalayabilirler.

Razer’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan ise “Oyun cihazlarında dünyanın en büyük aydınlatma ekosistemine sahip olan Razer Chroma olarak Philips Hue ile birlikte evinizdeki oyun deneyimini dönüştürüyoruz. Böylece yoğunlaştırılmış oyun deneyimi, daha önce görülmemiş, yepyeni bir seviyeye taşınıyor” şeklinde konuştu.

Philips Hue ve Razer işbirliği hakkında daha fazla bilgi için www.meethue.com veya https://www.razerzone.com/Philips-Hue sitelerini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!