-->
League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde İlk Hafta Sürprizlerle Başladı

League of Legends 2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi heyecanı 20 Ocak’ta başladı. 9 haftalık maratonun ilk haftasında BAUSuperMassive eSports namağlup tek takım olarak zirveye yerleşirken, geçtiğimiz yılın TBF şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor aldığı 2 mağlubiyetle sıralama tablosunun aşağılarından lige merhaba dedi. Bu yıl 20 Ocak’ta başlayan ve 9 hafta sürecek League of Legends 2018 Şampiyonluk […]

23.01.2018 | ulasufuk

League of Legends 2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi heyecanı 20 Ocak’ta başladı. 9 haftalık maratonun ilk haftasında BAUSuperMassive eSports namağlup tek takım olarak zirveye yerleşirken, geçtiğimiz yılın TBF şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor aldığı 2 mağlubiyetle sıralama tablosunun aşağılarından lige merhaba dedi.

Bu yıl 20 Ocak’ta başlayan ve 9 hafta sürecek League of Legends 2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi sürprizlerle başladı. 1907 Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports arasındaki TBF 2017 rövanşıyla başlayan mevsimde bu kez rakibini yenmeyi başaran BAUSuperMassive eSports, diğer iki maçı da kazanarak ilk hafta sonunda sıralamanın zirvesine yerleşti.

Takım oyuncularının birbirlerine ve rakiplerine alışmaya çalıştığı ilk hafta, son derece eğlenceli maçlara ve sürpriz sonuçlara sahne oldu. Bu yıl ligin en iyi kadrolarından birini kuran Royal Bandits, HWA GAMING karşısında ezici farkla aldığı sürpriz mağlubiyetin ardından devam eden maçlarda kendini toparlayarak haftayı 2 galibiyetle kapatmayı başardı ve ligin ilk haftasında 2. sıraya yerleşti. Ligin sürpriz takımlarından Galakticos da ilk haftasında harika bir performans ortaya koyarak 2 galibiyetle ikinci sırayı paylaştı.

Daha önce 4 kez TBF şampiyonluğu bulunan Dark Passage.Dominos, geçen yılın TBF Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor, bir önceki mevsim ligdeki sürpriz yükselişiyle akıllara kazınan Team AURORA, bir mevsimlik aranın ardından tekrar Şampiyonluk Ligi’ne dönen HWA GAMING ve bu yıl yeni adıyla ligde mücadele eden YouthCREW haftayı 1’er galibiyetle kapattı.

Maçlar Twitch ve YouTube Üzerinden Canlı Yayınlanıyor

Mevsimin tüm karşılaşmalarını League of Legends’ın Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Detaylı Şampiyonluk Ligi 2018 Kış Mevsimi fikstürünü https://tr.lolesports.com/tr/makaleler/sl-2018-kis-mevsimi-fiksturu adresinde bulabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!