-->
CES 2018: HyperX Oyunculara Yönelik Yüksek Performanslı Ürün Serisini İlk Kablosuz Kulaklığı ve Yeni RGB Oyuncu Araçlarıyla Genişletiyor

Yeni HyperX Cloud Flight Kulaklık, HyperX Alloy Elite RGB Mekanik Klavye ve HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse, Oyuncuları Üst Düzey Performansla Donatıyor Kingston® Technology Company Inc’in oyunculara yönelik bölümü HyperX®,ödüllü ürün serisini ilk kablosuz kulaklığı HyperX Cloud FlightTM ve aralarında HyperX Alloy Elite RGBTM mekanik klavye ile yeni HyperX Pulsefire SurgeTM RGB oyuncu mouse’unun yer […]

10.01.2018 | ulasufuk

Yeni HyperX Cloud Flight Kulaklık, HyperX Alloy Elite RGB Mekanik Klavye ve HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse, Oyuncuları Üst Düzey Performansla Donatıyor

Kingston® Technology Company Inc’in oyunculara yönelik bölümü HyperX®,ödüllü ürün serisini ilk kablosuz kulaklığı HyperX Cloud FlightTM ve aralarında HyperX Alloy Elite RGBTM mekanik klavye ile yeni HyperX Pulsefire SurgeTM RGB oyuncu mouse’unun yer aldığı yeni RGB oyuncu araçlarıyla genişletiyor. Oyunculara özgürlük ve kolaylık sunan kablosuz HyperX Cloud Flight kulaklık, 30 saat1 ile piyasadaki en uzun pil ömrünü sunuyor. Ürün HyperX kulaklıkların alışılmış ses kalitesi ve rahatlığına da sahip.Yeni Alloy Elite RGB mekanik klavye ve Pulsefire Surge RGB mouse, ek özelleştirme ve kişiselleştirme özellikleriyle birlikte profesyonel düzeyde performans sağlayarak oyunculara etkileyici bir oyun deneyimi sunuyor.

HyperX Başkan Yardımcısı Mark Leathem, “CES’te gösterdiklerimiz HyperX’in, favori FPS konsol oyununu oynayanlardan PC’de rakiplerine karşı mücadele edenlere veya dünyanın dört bir yanından oyuncuların yer aldığı bir e-spor turnuvasına katılanlara kadar, her düzeyde oyuncuya yüksek performanslı oyuncu ürünleri sunmaya ne kadar kararlı olduğunun birer kanıtı.En yeni ürünlerimiz oyunculara özgürlük, kolaylık ve özelleştirme imkanı sunarak etkileyici ve yoğun bir oyun deneyimi oluşturuyor.” dedi.

HyperX Cloud Flight Kablosuz Kulaklık

HyperX Cloud Flight kablosuz kulaklık, 30 saat ile piyasadaki en uzun pil ömrünü sunuyor. 90o dönebilen kapalı kulak kapaklarına sahip olan Cloud Flight, 2,4 GHz yayın yapan 50 mm sürücülerle etkileyici oyun sesleri sunuyor. TeamSpeak ve Discord sertifikalı olan kulaklıkta çıkarılabilir bir gürültü önleyici mikrofon yer alıyor. PC, PS4™ ve PS4™ Pro ile kullanılmaya hazır olan kulaklık, LED efektlerini ayarlamaya, mikrofonun sesini kısmaya, kulaklığı açıp kapatmaya ve sesi açmaya yarayan dahili kontrollerle birlikte geliyor. Kulaklık ayrıca üç kutuplu analog ses bağlantısına da destek veriyor. Cloud Flight ihtiyacınız olan her yerde size etkileyici bir oyun deneyimi sunmaya hazır.

HyperX Alloy Elite RGB Mekanik Klavye

HyperX’in tamamen RGB’li ilk mekanik klavyesi olan HyperX Alloy Elite RGB klavye, NGenuity yazılımı ile kapsamlı renk ayarı yapma imkanı sunuyor. Alloy Elite RGB klavye ile doğrudan ürünün dahili hafızasına kaydedilebilen üç özel aydınlatma profili oluşturulabiliyor. Böylece aydınlatma profillerini farklı cihazlarda da kullanabiliyorsunuz. Sağlam çelik bir çerçeveye sahip olan Alloy Elite RGB’de, en üstün oyun deneyimini sunmak için özel medya tuşları, geçişli USB 2.0 girişi ve aydınlatma kontrollerine hızlı erişim yer alıyor. Ürün kırmızı, kahverengi veya mavi CHERRY® MX tuş anahtarı seçenekleriyle geliyor. Alloy Elite RGB klavyede ayrıca ayrılabilir rahat bir bilek koyma yeri ve bütünlük sağlayan dokuya sahip titanyum renkli tuşlar bulunuyor. Üründeki ek özellikler arasında Oyun Modu, N-Key Rollover ve anti-ghosting de yer alıyor.

HyperX Pulsefire Surge RGB Mouse

360° dinamik RGB aydınlatma efektlerine sahip olan HyperX Pulsefire Surge RGB mouse, hız ve hassaslık için 16.000 DPI’a kadar ayar yapma imkanı sunan Pixart 3389 sensörüyle tasarlandı. Oyuncular değiştirdikleri DPI ayarlarını LED göstergede görebiliyor. Bunlara ek olarak mouse’da 50 milyon tıklamaya dayanabilen Omron anahtarları bulunuyor. Pulsefire Surge hızlanma olmayan, doğru, akıcı ve duyarlı bir mouse kullanımı için geliştirildi. HyperX NGenuity yazılımı sayesinde oyuncular altı adet programlanabilir tuşa kendi makro işlevlerini atayabiliyor ve bunları makro arşivine kaydedebiliyor.

Bulunabilirlik

Yeni HyperX oyuncu ürünleri CES Unveiled, Pepcom Digital Experience süresince CES’te ve 11 Ocak tarihine kadar Venetian Hotel’deki HyperX Tower Suite #30-335’te gösterilecek.

  • HyperX Cloud Flight oyuncu kulaklığı – Ocak ayından itibaren
  • HyperX Alloy Elite RGB mekanik klavye – Ocak ayının başından itibaren
  • HyperX Pulsefire Surge oyuncu mouse – 2. çeyrekten itibaren ulaşılmaya başlanacak.

E-spor ve geleneksel spor topluluklarının lider destekçilerinden HyperX, en son Dallas Mavericks ve NBA2K takımı Mavs Gaming ile işbirliği yaparak NBA ve e-spor takımlarına desteğini sürdürüyor. NBA’den diğer etkili kişiler ve e-spor takımları arasında Philadephia 76ers ve e-spor takımı Team Dignitas, Boston Celtics’ten Gordon Hayward, Sacramento Kings’ten De’Aaron Fox, Echo Fox e-spor takımının sahibi Rick Fox ve Utah Jazz ve Detroit Renegades’in sahibi Jonas Jerebko yer alıyor. Gelecek e-spor turnuvaları, duyuruları ve aktiviteleri hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki adreste bulabilirsiniz: https://www.hyperxgaming.com/us/company/press.

Özellikler

HyperX Cloud Flight Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Kulaklık:

Sürücü: Dinamik, neodim mıknatıslı 50 mm

Tür: Kulağı tamamen saran, Arkası kapalı

Frekans tepkisi: Kablosuz: 20Hz–20.000Hz, Analog: 15Hz-23.000Hz

Özdirenç: 32 Ω

Ses basınç seviyesi: 1kHz’de 106dBSPL/mW

T.H.D.: < 2%

Ağırlık: 300g

Ağırlık (Mikrofonla birlikte) 315g

Kablo uzunluğu ve türü: USB şarj kablosu (1 m) + Çıkarılabilir 3,5mm kulaklık kablosu (1,3 m)

Mikrofon

Öğe: Elektret kondansatörlü mikrofon

Kutup dizilimi: Gürültü önleme

Frekans tepkisi: 100Hz-7.000 Hz

Duyarlılık: -45dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

Pil ömrü

30 saat1 – LED kapalı

18 saat – LED yanıp sönerken

13 saat – LED sürekli açık

Kablosuz Menzili

20 metreye3 kadar

HyperX Alloy Elite RGB Klavye Teknik Özellikleri:

Anahtar: CHERRY MX

Tür: Mekanik

Arka Aydınlatma: RGB

– Tuşlar: 16.777.216 renk

– Işık Çubuğu: 2.500.000 renk

-Medya Tuşları: 6.000.000 renk

Işık efektleri: Her tuşta RGB aydınlatma4 ve 4 parlaklık seviyesi

Dahili bellek: 3 profil

Bağlantı türü: USB 2.0 (2 adet USB bağlantısı)

USB 2.0 Geçişi: Evet

Sorgu oranı: 1000Hz

Anti-ghosting: %100 anti-ghosting

Key Rollover: N-key modu

Medya kontrolü: Evet

Oyun Modu: Evet

İşletim Sistemi uyumu: Windows® 10, 8.1, 8, 7

Anahtarlar5

CHERRY MX RGB Mavi: Tıklamalı, 50cN çalıştırma gücü

CHERRY MX RGB Kahverengi: Dokunsal, 45cN çalıştırma gücü

CHERRY MX RGB Kırmızı: Doğrusal, 45cN çalıştırma gücü

Kablolar

Tür: Bağlı, örgülü

Uzunluk: 1,8m

Boyutlar

Genişlik: 444,00mm

Derinlik (bilek koyma yeri ile): 226,80mm

Yükseklik: 37,40mm

Ağırlık (Klavye, bilek koyma yeri ve kablo): 1467g



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!