-->
Black Desert Online, Gaming İstanbul Fuarı’nda Hayranlarıyla Buluşacak

Kısa sürede Türk oyunseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Black Desert Online, 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türkiye’nin tek uluslararası dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul’da yerini alacak Koreli MMORPG oyunu, ziyaretçilerine dört gün boyunca kesintisiz eğlence vaat ediyor. İddialı stant alanına gelen oyunseverler ünlü oyuncularla tanışma fırsatı yakalayacak, oyun […]

23.01.2018 | ulasufuk

Kısa sürede Türk oyunseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Black Desert Online, 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Türkiye’nin tek uluslararası dijital eğlence ve oyun fuarı Gaming İstanbul’da yerini alacak

Koreli MMORPG oyunu, ziyaretçilerine dört gün boyunca kesintisiz eğlence vaat ediyor. İddialı stant alanına gelen oyunseverler ünlü oyuncularla tanışma fırsatı yakalayacak, oyun karakterleriyle fotoğraf çektirebilecek, oyun hakkında konuşmalar dinleyip ödüllü turunuvalara katılabilecekler

Türünün en detaylı MMORPG oyunu olan Black Desert Online, 6 Eylül’de Türkiye’ye geleceğini duyurarak ülkemizdeki hayranlarını sevindirmişti. Tamamen Türkçe olarak yayına giren oyun, bir ilki gerçekleştirdi ve birkaç ay içerisinde rekor düzeyde kullanıcıya ulaştı.

Black Desert Online, 1-4 Şubat’ta Gaming İstanbul Fuarı’nda!

Ortaya çıkan yoğunluk sonucunda sunucu sayısını da iki kez artıran Black Desert Online’ın yapımcısı ve dağıtıcısı Pearl Abyss, kısa sürede oluşturduğu sıkı takipçi kitlesiyle buluşmak için Gaming İstanbul Fuarı’nda yerini alacağını duyurdu.

1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Gaming İstanbul, Türkiye’nin global ölçekteki tek dijital eğlence ve oyun fuarı olma özelliğini taşıyor.

Gaming İstanbul’un en büyük stant alanlarından birisi ile hayranlarını karşılayacak olan Pearl Abyss Türkiye, burada Black Desert Online hayranları için keyifli sürprizler hazırladı.

Eğlence ve heyecan dolu dört gün Black Desert hayranlarını bekliyor

Oyunseverlerin Geekyapar’dan tanıdığı Can Sungur, Black Desert Online standında yapılacak Meet&Greet etkinliği kapsamında ziyaretçilerle tanışacak ve onlarla PvP modunda karşılaşacak.

Ödüllü Black Desert Online turnuvaları iddialı oyuncuları beklerken, oyunun gelişmiş grafik motoru Black Desert Engine sayesinde ‘gerçek gibi’ gözüken oyun karakterlerinin cosplay’leriyle fotoğraf da çektirilebilecek. Fuar sırasında yapılacak ödüllü turnuvalara katılım koşullarının duyurusu, oyunun Facebook hesabından yapılacak.

Büyüyen fuar alanıyla Gaming İstanbul, Black Desert Online hayranlarını ve oyun dünyasındaki en güncel gelişmeleri takip etmek herkesi 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’ne bekliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!