-->
$12,000’dan Fazla Ödül Havuzuna Sahip NVIDIA PUBG GEFORCE CUP Başlıyor!

NVIDIA’nın HP Omen işbirliğiyle gerçekleştirdiği GEFORCE CUP, 2018’e heyecan verici bir başlangıç yapmak isteyen oyuncuların katılımını bekliyor. Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerindeki oyuncuların bir araya gelerek yarışacağı PlayerUnknown’s Battleground GeForce (PUBG) turnuvası, bölge ve katılan oyuncu sayısı ile ödül miktarı açısından düzenlenecek en büyük organizasyon olacak. Kendi bölgesinin dışından takımlarla yarışarak, yeteneklerini ve […]

15.01.2018 | ulasufuk

NVIDIA’nın HP Omen işbirliğiyle gerçekleştirdiği GEFORCE CUP, 2018’e heyecan verici bir başlangıç yapmak isteyen oyuncuların katılımını bekliyor. Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerindeki oyuncuların bir araya gelerek yarışacağı PlayerUnknown’s Battleground GeForce (PUBG) turnuvası, bölge ve katılan oyuncu sayısı ile ödül miktarı açısından düzenlenecek en büyük organizasyon olacak.

Kendi bölgesinin dışından takımlarla yarışarak, yeteneklerini ve deneyimlerini artırma şansına sahip olmak isteyen tüm oyuncular turnuvaya ücretsiz olarak katılabiliyor. Yarışmanın 11 Ocak Perşembe günü açılan kayıtları, 17 Ocak Çarşamba günü sona erecek. Online elemeler 18 – 25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. En iyi 4 takımın $12.000‘lık ödül havuzunu paylaşacağı finaller ise 26 Ocak Cuma günü düzenlenecek. Nakit ödül havuzunun yanında “En Değerli Oyuncu”ya (MVP) bir HP Omen GeForce GTX dizüstü oyuncu bilgisayarı hediye edilecek.

Turnuvaya katılmak için: http://bit.ly/2CYgx3d

Turnuvayı canlı takip etmek için: https://www.twitch.tv/nvidiageforcetr

Favori takımını sosyal medyada desteklemek ve turnuva haberlerini yakından takip etmek isteyenler #GeForceCupXOmenByHP etiketini kullanılabiliyor.

NVIDIA Sosyal Medya Hesapları

NVIDIA GeForce Turkiye Facebook
NVIDIA GeForce Turkiye Youtube
Team NVIDIA GeForce Turkiye Twitch
NVIDIA GeForce Turkiye Instagram
NVIDIA GeForce Turkiye Twitter

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) için Game Ready indirin!

NVIDIA tüm oyunculara, optimizasyonların yanında en hızlı ve en iyi deneyimi sağlayan ayarlar için GeForce Experience’daki “Sürücüler” sekmesinden veya web sitesinden yeni Game Ready sürücüsünü yüklemelerini öneriyor. Ayrıca sürükleyici bir deneyim için, oyunun Omen GeForce GTX 10 serisi oyun dizüstü bilgisayarında ya da PC’lerinde oynanması tavsiye ediliyor. Omen GeForce GTX 10 serisi laptop ve PC’ler, ShadowPlay Highlights, ShadowPlay, HBAO+ ambient occlusion shadowing özelliklerini destekliyor. Game Ready sürücüleri, PUBG ve diğer oyunlar için gerekli optimizasyonları yapmaya ve deneyimi geliştirmeye devam ediyor.

OMEN by HP

OMEN by HP, rekabette üst sıralarda yer almak isteyen oyuncular için mükemmel bir avantaj sağlıyor. Tamamıyla yeniden dizayn edilmiş ve tasarlanmış olan yeni ürün yelpazesi, eSpor yarışmacılarına ve oyunculara, küresel düzeyde rekabet edebilmeleri için gerekli güven ve imkânları sağlıyor. Yeni OMEN bilgisayarlarının ekran ve aksesuarları da dahil olmak üzere her noktası, dünyadaki tüm oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlanarak, oyunun gidişatını bir anda değiştirebilecek imkâna sahip olmasıyla göze çarpıyor.

Önemli haberler:

  • OMEN X Compact Desktop, fabrika çıkışlı overclock edilmiş NVIDIA® GPU, herhangi bir yerde oyun oynamak için hızlıca kurulabilen yapı ve benzersiz bir VR deneyimi için bir sırt çantası aksesuarına bağlanabilen çok yönlü bir kullanım deneyimi sunuyor.
  • OMEN X Compact Desktop’a bir sırt çantası aksesuarının eklenmesi platforma esnek bir kullanım boyutu kazandırıyor. HP, yeni bir OMEN klavyesi, ayarlanabilen ağırlığa sahip bir fare, arka plandaki gürültüyü azaltmak için minderli kulaklık ve mükemmel duyarlılık için tasarlanmış mousepad ile genişleyen OMEN aksesuar serisiyle, oyun deneyiminin her alanına dikkat çekiyor.
  • Yeni OMEN Desktop, kolay upgrade imkânı için gelişmiş termal mühendislik, modern, güçlü bir tasarım ve endüstri standardı parçalara erişim sunuyor.
  • HP, OMEN deneyimini tamamlamak için, NVIDIA’dan gelen en yeni yüksek performanslı grafikleri destekleyen ve hızlı tazeleme oranı için G-Sync™  teknolojisiyle donatılmış, yüksek çözünürlüklü ekranlara sahip OMEN 15 ve OMEN 17 dizüstü bilgisayarları oyuncuların kullanımına sunuyor.

OMEN platformunun bugün en hızlı büyüyen büyük PC oyun markalarından biri olduğunu belirten HP EMEA Kişisel Tüketici Sistemleri Başkanı Anne-Sophie Hadberg, “Oyuncular ve eSpor sporcuları, piyasadaki en havalı, en yenilikçi ve güçlü ürünleri hayallerindeki tasarımlarıyla istiyor. Tasarım, mühendislik ve performans gibi alanlarda OMEN ürünlerinin tamamını yeniden tasarlayarak, oyuncuların en üst düzeyde rekabet etmelerine yardımcı oluyoruz.” dedi.

İlgili linkler:

Omen By HP GeForce GTX 10 Serisi:

http://www8.hp.com/tr/tr/campaigns/gamingpcs/overview.html

GeForce GTX10 Serisi:

http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/

Bölgedeki yetkili satıcılar:

NVIDIA ShadowPlay Highlights video:

https://youtu.be/MGohZqJxSlY

PlayerUnknown’s Battlegrounds hakkında daha fazla bilgi: www.playbattlegrounds.com/



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!