-->
Swords of Chult Güncellemesi 9 Ocak’ta Neverwinter’a Geliyor

Dinozorlar, Acererak’ın ölü ve kötücül hizmetkarları, Port Nyanzaru’nun surlarını aşarak maceracıları şehri korumak için harekete geçirdi. Neverwinter’ın Swords of Chult güncellemesi, 9 Ocak 2018’de Xbox One ve PlayStation®4’a çıktığında savaş zamanıdır. Bu güncelleme, Forgotten Realms’te geçen bu ücretsiz MMORPG’ye, yeni bir oyun sonu Skirmish, bir sürü PvP değişikliği, envanter yönetiminde gelişmeler ve daha fazlasını getiriyor. […]

21.12.2017 | ulasufuk

Dinozorlar, Acererak’ın ölü ve kötücül hizmetkarları, Port Nyanzaru’nun surlarını aşarak maceracıları şehri korumak için harekete geçirdi. Neverwinter’ın Swords of Chult güncellemesi, 9 Ocak 2018’de Xbox One ve PlayStation®4’a çıktığında savaş zamanıdır. Bu güncelleme, Forgotten Realms’te geçen bu ücretsiz MMORPG’ye, yeni bir oyun sonu Skirmish, bir sürü PvP değişikliği, envanter yönetiminde gelişmeler ve daha fazlasını getiriyor.

Swords of Chult’ın basın içerikleri burada bulunabilir: https://perfectworld.app.box.com/v/M12bConsoleEU

Beş oyunculu skirmish “The Merchant Prince’s Folly,” oyun sonu maceracılarına, yeni ödüller kazandıran, pek çok düşman, yer ve gün saati kombinasyonu deneyimlemek için dinamik yeni içerik veriyor. Buna ek olarak, kalıcı solo sıra, Tenacity istatistik güncellemesi, zırh delme değişiklikleri, kontrol etkisi düzeltmeleri ve yeni teçhizat ödülleri sunan yenilenmiş PvP’de, tüm rekabetçi maceracılar artık becerilerini test edebilir. Swords of Chult rafine sistemine daha fazla yaşam kalitesi gelişimi, zindan sıralaması ve alternatifler için senaryo ilerleme sistemi getirerek daha iyi oyun deneyimi sunuyor.

Neverwinter ve 9 Ocak’taki çıkışından önce Swords of Chult güncellemesi hakkında detaylar için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!