-->
Seven: The Days Long Gone İnceleme

İnanılmaz Bir Macera… Birisi benimle Seven: The Days Long Gone, indie geliştiriciler Aptalın Teorisi tarafından hazırlanan ilk projeyi nasıl anlatacağımı sorsaydı, sana özlü, keskin bir cevap vermeye zorlanırdım. Yüzeyinde Yedi, izometrik bir olup, bazı büyük ilerleme ve tesviye mekaniği vardır. Oyuna derinlemesine daldığınızda hızlıca keşfediyorsunuz, bu da bazı oldukça ilginç gizli ve taktik muharebe seçenekleri […]

06.12.2017 | ulasufuk

İnanılmaz Bir Macera…

Birisi benimle Seven: The Days Long Gone, indie geliştiriciler Aptalın Teorisi tarafından hazırlanan ilk projeyi nasıl anlatacağımı sorsaydı, sana özlü, keskin bir cevap vermeye zorlanırdım. Yüzeyinde Yedi, izometrik bir olup, bazı büyük ilerleme ve tesviye mekaniği vardır. Oyuna derinlemesine daldığınızda hızlıca keşfediyorsunuz, bu da bazı oldukça ilginç gizli ve taktik muharebe seçenekleri uyguluyor. Sonunda oyunun içine girdikten sonra, kapsamlı, gizemli bir hikayeyle geniş ve gelişmiş bir açık dünyaya tanıtılıyorsunuz.

Başlık ile bir haftanın biraz üzerinde geçirdikten sonra, bu ilginç melez unvanını özetlemek için en iyi ilham veren sanat stili. Zihnimde ortaya çıkan asıl soru, bu özelliklerin tümünün bir başlığın altında güzel olup olmamasına bağlı mıdır? Kahve tutun, geri çekilin ve Seven: The Days Long Gone’ın gözden geçirmesine bakın; bu eşsiz fikirlerin hepsinin bir araya gelip gelmediğini öğrenin. İnsanlığın iblis ordularını talan etmeden ayakta kalmayı başardığı ve kendisini güçlü Vetrall İmparatorluğu olarak yeniden kurduğu post-post kıyamet günesindeki bir dünyada, oyunun kahramanı teriel’i oynuyorsunuz, her iki tarafın da yanlış tarafında kendini hızla bulan bir usta hırsızsınız hukuk ve deamon ortaklığı. Bir ada cezaevindeki Peh sınırları içinde İmparatorluk için büyük önem taşıyan bir görevi yerine getirmekle görevli Teriel, önündeki engin açık dünyayı dolaşmak, çalmak ve keşfetmek için beyin, sert ve pirinç kullanmalıdır. Kıyamet sonrası postayla ilgili bu ilginç çekimin ayarı ve arka planı bana, gelecekte gerçekleşecek ama birçok açıdan eskisini ve yenisini karıştırarak benzersiz ve merak uyandırıcı bir dünya yaratan Terry Brooks’un Shannara serisini hatırlattı. dünya dünyasını keşfetmek.

 

 

Bu izo-rpg’nin açık dünyadaki doğası geniş, yaratıcı dünya tasarımından çok, kesmek / çizik / yağmalamak için daha çok bilinen bir türe çok benzersiz bir yaklaşım getiriyor. Yedi, Witcher Serisinin açık dünyayla daha fazla ilişkisi içinde olan, Diablo 3 gibi daha zindan ağır ARPG’lerinden daha fazla olan bir dünya yaratarak kendisi için bir isim yapmanın yolundan çıkıyor. Ayrıntı ve saati görmek etkileyici. dünya gelişimine girdi ve söylenecek öykü için kapsamlı bir ortam yaratmada uzun bir yol kat etti. Yedi dünyasını dolaştıran aynı zamanda atlama, rulo ve tonoz mekaniği, keşfetmek isteyenler için hem ilginç hem de eğlenceli olan dünyaya dolaşımda bulunmak için elinizden geldiğince tatmin edici bir deneyimdir.

Hem içeriğin hem de teslimatın hikayesinde, The Days Long Gone bir kez daha teslim olur. Hikaye, büyük bir entrika sunar, kendi motifleri, öyküleri ve hedefleri ile geniş bir karakter yelpazesi sunar ve canlı hissettiren bir dünya sunar. Açık dünya oyunları her zaman, içeriğin odak noktası olmadığı noktaya kadar içeriği ezici bir oyuncu olmadan dünyayı canlandırmak için yeterli içerik oluşturan bir gerginlik çizgisinde yürümek zorundadır. Seven bu satırı rahatlıkla yürüyor gibi görünüyor. Oyun zamanım boyunca çektiğim yan maceraların birçoğu beni yapılacak işler listesi ile terk etmeden dünyayı tırnağa çıkarmaya yardımcı oldu. Tüm içerik, kahramanın kendisi ile yaşam ve kişilik dolu olan sesle oyunculuk iletişimi yoluyla sağlandı. Hikayenin ve teslimatın tamamında son derece iyi işlem yapılır.

 

 

Savaş ve gizlilik, Yedi askerde, Assassins Creed ve Hırsız’ın etkilediği muharebe hissi ile ilginç öğelerdir. Bir ya da iki muhalif ile oynamakta oyun, mükemmel yakın koridorlarla dövüş mekaniği ile parlıyor. Hedef kilidi devreye sokulduğunda, kavga atakların akışkan bir dansı haline gelir, kaçar ve sayaçlar. Ancak rakamlar lehine olmaya başladığında, düşman savaşı sizi daha acımasızca kullanışsız hale getirir ve sizi çalıştırmaya ve düşmanlardan gizlemeye teşvik etmeye zorlar. Bu, değişen derecelerde başarıyla uygulanmaktadır. Bazen çalıştır ve gizle mekaniği beklendiği gibi çalışıyor gibi görünüyor; bir çıkıntının üzerinden hızlı bir atlama, bir çalı ya da çöplük arkasında basit bir LOS ve hızlıca kavgadan ayrılırsınız. Ancak neredeyse sıklıkla kaçtım, fırlattım, kaçtım ya da LOS yaptım (tamamen bir sözcük!) Düşmanın büyülü bir şekilde beni bulacaklarını ve acımasızca beni ölüm noktasına dökeceğini fark ettim.

Stealth mekaniğiyle ilgili deneyimlerim de benzerdi. Bazen çömelip, nöbet hareketi, kamera yerleri ve bina düzeni öğrenmek için zaman ayırıp, büyük gizli ölümlerle, algılanamayan ve tatlı yağma anlarını tatmin edici bir şekilde ödüllendirdi. Tam da aynı hareketleri ve taktikleri kullandığım halde kendimi aniden uyarılan bekçi veya daha kötüsü başarısız gizli bir öldürme ile karşı karşıya kalmış olmasına rağmen başarısız girişimi görünüşte adadaki herkese uyarılacağından zamansız ölümü sağlamayan daha çok zaman harcıyordu. Bazı suçlamaları üstleneceğim ve stealth’in güçlü takımım değil, aynı zamanda savaş ve stealth tutarsız hissettiğimi, ancak bazen de ödüllendirici ve etkileyici hissettiğini ve diğer zamanlarda da tıknaz ve sinir bozucu hissettiğini söyleyeceğim.

 

 

Yedi’deki envanter ve yükseltme sistemleri hem oldukça standart hem de birçok türdeki bu oyuna güzel bir ilerleme katıyor. Envanter sistemi, hafif ayakları olması envanterin en güçlü yönlerinden biri olduğu için envanter yönetiminin zorunlu olduğu anlamına gelmektedir. Peh’in dört bir yanındaki satıcılarla birlikte, kendim hırsızlık yeteneklerimi iyileştirmek için çok zaman harcıyor buldum. Bu, beni Uzun Giden Günlerde ilerleme sistemine götürdü. Aktif ve pasif becerilere odaklanan oldukça düz bir sistemdir. Mevcut çeşitli becerilere yatırım yapmak, oyun deneyimini oyuncunun kişisel tercihine uyarmaya gerçekten yardımcı olur.

Savaş ve gizlilikle ilgili vurulma / özür konularının yanı sıra (burada ne yaptığımı görün) Yedi ile gerçekten karşılaştığım tek sorun performansa ilişkinti. Oyun çevreyi sizin bulunduğunuz yere uyarlamaya çalışıyor. Atlama ve tırmanma yeteneği ile, duvar, zemin ve çatıların, bakış açınıza göre sürekli görünmez olmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Serbest biçimli kamera hareketi ile her şeyin çabucak gerçekleşmesi gerekir. İdeal olarak, daldırma olayını kırmamak ve genel tecrübeden uzak durmak için sorunsuz bir şekilde gerçekleşmelidir.

 

 

Bununla birlikte, oyunun oynanması sırasında, özellikle yoğun nüfuslu alanlarda veya birden fazla seviyeyi hızla geçerken oynamışken çerçeve damlaları yaşayacağını sık sık fark ettim. Oyunlar çalışırken sistemim kaygısızdır ve video ayarlarını değiştirirken bile bu çerçeve sorununu fark ettim. Oyunun herhangi bir esneme tarafından oynanamaz hale getirilmemesine karşın kesinlikle farkedildi ve oyunun hala bazı optimizasyona ihtiyacı olduğunu hissettim. Umarım oyun bir kez canlı yayınlanırsa bu sorunu çözmek için bir yama göreceğiz.

Seven: The Days Long Gone, içine bir sürü fikir uydurmaya çalışan bir oyundur. İlk kez indie stüdyosu için Bu fikirlerin birçoğu iyi gelişti gibi geliyor. Bununla birlikte, bazı karışık dövüş ve gizli mekaniklerin yanı sıra çerçeve damla sorunu olan Seven, testte biraz zaman kazanacaktır. Bu varlık, türün işlenmesine yönelik benzersiz yaklaşımlar sunan inanılmaz derecede kapsamlı bir RPG olmasını sağladığı söyleniyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!