-->
Forum İstanbul’da “ZULA” Altınları DeFacto’dan Hediye

Hazır giyim ve moda sektörünün lider markalarından DeFacto, 23-24 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenecek ZULA oyun turnuvasında İstanbullularla buluşuyor. ZULA için özel tişörtler üreten DeFacto, Forum İstanbul AVM’de Zulacılara binlerce TL değerinde ZULA altını hediye ediyor. DeFacto, Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA’nın turnuvasında İstanbullularla buluşuyor. […]

21.12.2017 | ulasufuk

Hazır giyim ve moda sektörünün lider markalarından DeFacto, 23-24 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenecek ZULA oyun turnuvasında İstanbullularla buluşuyor. ZULA için özel tişörtler üreten DeFacto, Forum İstanbul AVM’de Zulacılara binlerce TL değerinde ZULA altını hediye ediyor.

DeFacto, Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA’nın turnuvasında İstanbullularla buluşuyor. Ingame Group bünyesinde geliştirilen ve dünyanın 7 bölgesinde, 100’e yakın ülkede yayınlanan ZULA oyunu turnuvası için özel tişört üreten, Adana, Antalya ve Ankara’daki turnuvalarda oyun dünyasının ünlü YouTuberlarını mağazalarında hayranları ile buluşturan DeFacto, turnuva boyunca oyunculara ZULA altını kazandırmaya ve sürpriz hediyeler dağıtmaya devam ediyor.

Forum İstanbul AVM’de gerçekleşecek turnuvada 23 Aralık Cumartesi günü YouTuber Duygu Köseoğlu, 24 Aralık Pazar günü ise Gereksiz Oda Emrecan takipçileriyle buluşacak.

Turnuva için karanlıkta parlayan özel tişörtler tasarlayan ve üreten DeFacto, 23-24 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak her 30 TL’lik alışverişe, 5 TL değerinde ZULA altını hediye ediyor. Binlerce TL’lik ZULA altını dağıtacak olan DeFacto, turnuva boyunca kampanyasını sürdürecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!