-->
AMD ve Qualcomm Technologies, Ryzen Mobile Platformlarında Always Connected PC’leri Destekleyecek

AMD yaptığı açıklamayla birlikte, AMD’nin aralarında dünyanın ultra ince notebook’ları için en hızlı işlemcisinin de bulunduğu yüksek performanslı Ryzen Mobile işlemcileri için akıcı ve hızlı PC bağlantı çözümleri sunmak amacıyla Qualcomm Technologies, Inc. ile birlikte çalıştığını belirtti. Qualcomm Snapdragon LTE modem çözümleri ile AMD ve Qualcomm Technologies, lider PC firmalarının Always Connected özelliği, Gigabit LTE […]

06.12.2017 | ulasufuk

AMD yaptığı açıklamayla birlikte, AMD’nin aralarında dünyanın ultra ince notebook’ları için en hızlı işlemcisinin de bulunduğu yüksek performanslı Ryzen Mobile işlemcileri için akıcı ve hızlı PC bağlantı çözümleri sunmak amacıyla Qualcomm Technologies, Inc. ile birlikte çalıştığını belirtti.

Qualcomm Snapdragon LTE modem çözümleri ile AMD ve Qualcomm Technologies, lider PC firmalarının Always Connected özelliği, Gigabit LTE hızlarını sunmasının yanı sıra, AMD Ryzen Mobile işlemcilerin yüksek hızlı performansı, akıcı grafik işleme ve üstün verimliliğine sahip bilgi işlem platformları oluşturmasında yardımcı olacak.

AMD Ryzen Mobile İşlemci ile Radeon Vega grafik:

  • Lider performans: Dünyanın ultra ince notebook’ları için en hızlı işlemcisini barındıran AMD Ryzen Mobile işlemciler, işlemci performansında 2.7 kata kadar, GPU performansında ise 2.2 kata kadar daha fazla performans sunar.
  • Tam eğlence deneyimi: Popüler eSpor oyunlarında sıra dışı performans ile içerisinde HDR, Radeon™ FreeSync™ 2 ve 4K monitörlerin de bulunduğu en gelişmiş ve güzel ekranları güçlendirmeye hazır
  • Büyüleyici pil ömrüne odaklı: Bir önceki nesle göre 2 kata kadar daha uzun pil ömrünü hedefliyor

Qualcomm Snapdragon LTE Modem Çözümleri:

  • En yeni kablosuz ağ teknolojilerinden bazılarını destekler
  • Yüksek hızda LTE veri indirmeleri
  • Zayıf sinyal koşullarında üstün hızlar
  • Uzun pil ömrü

Ek Dokümanlar

AMD’yi Twitter üzerinden takip edin @AMD



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!