-->
Star Trek Online Kaptanları Xbox One ve Playstation 4’DA Season 14 – Emergence’ı Keşfediyor

Yeni Konsol Güncellemesinde Oyuncular, Star Trek Efsanesi LeVar Burton İle Birlikte Çalışıyor Bugün önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Star Trek Online güncellemesi Season 14 – Emergence’ın artık Xbox One ve PlayStation®4’da yayında olduğunu duyurdu. İkonik Star Trek evrenine dayanan ücretsiz MMORPG’de geniş bir yeni koloni dünyası konsol oyuncularını […]

15.11.2017 | ulasufuk

Yeni Konsol Güncellemesinde Oyuncular, Star Trek Efsanesi LeVar Burton İle Birlikte Çalışıyor

Bugün önde gelen ücretsiz MMORPG yayıncısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, Star Trek Online güncellemesi Season 14 – Emergence’ın artık Xbox One ve PlayStation®4’da yayında olduğunu duyurdu. İkonik Star Trek evrenine dayanan ücretsiz MMORPG’de geniş bir yeni koloni dünyası konsol oyuncularını bekliyor. Kaptanlar, Lukari ve Kentari’lere, ana dünyalarını soykırımcı Tzenkethi’ye karşı savunmak için, Star Trek efsanesi LeVar Burton tarafından seslendirilen, Yıldız Filosu Kaptanı Geordi La Forge ile birlikte yardım ediyorlar. Oyuncular ayrıca yeni bir Fleet Holding’i keşfedebilir, Primary Specialization’dan yararlanabilir ve kısıtlı bir süre için Star Trek: The Next Generation’dan Kilt ve Skant’e ücretsiz erişim kazanabilirler.

Xbox One ve PS4’daki Season 14 – Emergence‘a göz atın: https://www.youtube.com/watch?v=yXONbY8jZi0

Star Trek Online: Season 14 – Emergence’ın basın içeriklerini indirin: https://perfectworld.app.box.com/v/STOCS14launchEU

Yeni öne çıkan bölüm “Melting Pot,” oyuncuları, Lukari ve uzun zamandır kayıp, kardeş türü olan Kentari tarafından yakın geçmişte kurulan, Dranuur’daki yepyeni bir koloni dünyasına götürüyor. Onlara birlikte var olmayı ve ana gezegenlerini yeniden inşa etmeyi öğrenmekte yardım eden, Yıldız Filosu Kaptanı Geordi La Forge (seslendiren: LeVar Burton) tarafından iki tür birleştiriliyor. Oyuncular La Forge ve Kuumarke’ye (seslendiren: Kipleigh Brown) koloniye yaptıkları gezide eşlik ediyor – bu sırada ani bir keşif yağmacı Tzenkethi’leri öfkelendirerek bu yeni bulunmuş gezegeni korkunç bir tehlike altında bırakıyor.

Season 14 – Emergence, konsol kaptanlarına Xbox One ve PlayStation®4’da yeni oynanış özellikleri takdim ediyor. Yeni bir koloni tabanlı Fleet Holding, iki yeni defense queue ve yepyeni bir Primary Specialization bunların arasında.

Yeni Önce Çıkan Bölüm – Yeni sezon, oyuncuları Kaptan Geordi La Forge ile yeni bir koloniyi keşfetmeye gönderen, öne çıkan bölüm “Melting Pot” ile açılıyor.

Yeni Fleet Holding – Kaptanlar Lukari-Kentari kolonisinde tam ölçekli bir Fleet Holding inşa edebiliyorlar. Artık oyunun en büyük Fleet Holding’i, aynı zamanda Starbase’lerden beri, ödülleri olan beş tam katman sunan ilk holding.

Yeni Primary Specialization ve Bridge Officer Sınıfı – Yeni Primary Specialization, “The Miracle Worker,” kaptanların, silah geliştirme ve iyileşme gibi mühendislik kabiliyetlerinde gelişmelerini sağlıyor. Bridge Officer’lar da aynı becerilerde uzmanlaşmak üzere eğitilebilirler.

Colony Defense Etkinliği –  Fleet’ler yeni Fleet Holding’lerini geliştirmek için eğitim yapmalarını ve, ödüller ve öğeleri ayrı ayrı kazanmalarını sağlayan holografik istila oluşturabiliyorlar.

Fleet Holding Defense Queue’ları – Lukari-Kentari kolonisi Tzenkethi’ye karşı iki defense queue’ya ev sahipliği yapıyor – biri zeminde ve biri uzayda.

Ücretsiz Kilt ve Skant Dağıtımı – Bugünden 18 Kasım 19:00 OAZD tarihine kadar oyuncular, Xbox One’daki C-Store’un ve PS4’un “Promotions” sekmesine gidip, Star Trek: The Next Generation‘da meşhur olan Kilt ve Skant’ı ücretsiz alabilirler.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!