-->
Quantum Break Xbox One X Güncellemesi Boyutu İnanılmaz

Gelişmiş Xbox One konsolu olan Xbox One X henüz satışa sunulmadı. Yaklaşık dört gün sonra, oyun dünyasının en güçlü konsolu ile tanışacağız.  Microsoft cephesindeki son hazırlıklar devam ederken, oyun geliştiricileri de yeni konsolun çıkışı öncesinde, piyasada bulunan oyunları için uyumluluk yamalarını yayınlamaya başladılar. Quantum Break ise bunlardan bir tanesi. Geliştirici stüdyo Remedy Entertainment tarafından oyun için bir Xbox One X uyumluluk yaması yayınlandı. […]

06.11.2017 | ulasufuk

Gelişmiş Xbox One konsolu olan Xbox One X henüz satışa sunulmadı. Yaklaşık dört gün sonra, oyun dünyasının en güçlü konsolu ile tanışacağız.  Microsoft cephesindeki son hazırlıklar devam ederken, oyun geliştiricileri de yeni konsolun çıkışı öncesinde, piyasada bulunan oyunları için uyumluluk yamalarını yayınlamaya başladılar. Quantum Break ise bunlardan bir tanesi. Geliştirici stüdyo Remedy Entertainment tarafından oyun için bir Xbox One X uyumluluk yaması yayınlandı. İlk başta biraz sevinebiliriz, ama konu boyutuna gelince, açıkçası durum biraz can sıkıcı olabilir.

Reddit üzerinden Torbold isimli kullanıcı tarafından paylaşılan bir bilgiye bakılırsa, güncelleme boyutu 94.7 GB. 100 GB boyutundaki Forza Motorsport 7 güncellemesinin yanında bu, şu anlık pek bir etki yaratmayabilir, ama tabii ki buz dağının görünen kısmından bahsediyoruz. Bunun üzerine Quantum Break oyunun kendisi için de bir 8 GB eklediğiniz zaman, toplamda 102.5 GB oluyor. Bildiğiniz gibi oyun içerisinde televizyon şovları yer almakta. Eğer bunları da yüksek çözünürlük ile izlemek isterseniz, tüm bunların üstüne güzelinden bir 75 GB daha eklediğiniz zaman, 177,5 GB’ı, yüzünde kocaman bir gülümseme ile el sallarken görebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!