-->
PlayStation Kupaları Artık Kredi Kazandırıyor

İlk olarak PlayStation 3 ile birlikte devreye giren Trophy / Kupa desteği, artık oyuncular için vazgeçilmez oldu. Dünya genelindeki PlayStation oyuncuları arasındaki sıralamaya da etki eden bu destek, aynı zamanda da birçok oyuncu için bir oyunu birden fazla kez oynamak için bir neden de olabilir. Ne var ki, ne kadar kupa kazanırsanız kazanın, bunun sıralama […]

06.11.2017 | ulasufuk

İlk olarak PlayStation 3 ile birlikte devreye giren Trophy / Kupa desteği, artık oyuncular için vazgeçilmez oldu. Dünya genelindeki PlayStation oyuncuları arasındaki sıralamaya da etki eden bu destek, aynı zamanda da birçok oyuncu için bir oyunu birden fazla kez oynamak için bir neden de olabilir. Ne var ki, ne kadar kupa kazanırsanız kazanın, bunun sıralama ve aynı oyunu birden fazla kez oynamak dışında hiçbir getirisi yoktu. Ancak artık bir getiri sağlayacak.

PlayStation oyuncusu olun veya olmayın, Sony Rewards Program‘ı bir şekilde duymuşsunuzdur. Bu program kapsamında, PSN üzerinden oyun ve bunun gibi şeyler alarak veya film izleyerek kredi kazanabiliyorsunuz. Harcadığınız her 1$ için 1 kredi elde ediyorsunuz. Sonunda ise bu kredileri paraya dönüştürerek, oyun ve bunun gibi şeyler almaya devam ediyorsunuz. Oldukça kazançlı olan bu programa, Sony tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa, kazandığınız kupalar da dahil olacak. Yani kazandığınız kupaların üzerinden de kredi ve bu bağlamda da para elde edebileceksiniz. Ancak durum şu ki, kazandığınız her kupaya karşılık bir puan verilmeyecek; çünkü, sadece gümüş, altın ve platin kupalar programa dahil ediliyor. Listeleme ise şöyle;

  • 100 Gümüş Kupa = 100 Puan
  • 25 Altın Kupa = 250 Puan
  • 10 Platin Kupa = 1000 Puan


Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.