-->
Fall of Light İnceleme

Alıntıyı çizimden ayıran aşırı derecede değişken bir sınır vardır. Sinemasal olarak konuşursak, hiç kimse kaçırıp yirmi beş yıldır Quentin Tarantino yapar daha iyi en çeşitli durumlara karıştırmak mümkün olmuştur fikri fikirde. biz Miyazaki ve Yazılım From çeşitli Souls ile o büyük yapılmış ve kanla taşınan kapalı spin olduğunu ayarı GDR “sert” dan bu yıllarda mümkün […]

30.11.2017 | ulasufuk

Alıntıyı çizimden ayıran aşırı derecede değişken bir sınır vardır.

Sinemasal olarak konuşursak, hiç kimse kaçırıp yirmi beş yıldır Quentin Tarantino yapar daha iyi en çeşitli durumlara karıştırmak mümkün olmuştur fikri fikirde. biz Miyazaki ve Yazılım From çeşitli Souls ile o büyük yapılmış ve kanla taşınan kapalı spin olduğunu ayarı GDR “sert” dan bu yıllarda mümkün olduğunca kurtarmak için eğilimindedir neyi yerine oyun endüstrisi insanlar, içinde. Yetenekli İtalyan RuneHeads ekibi, Ico’nunkine benzer bir mekanizma ekleyerek büyük bir adım atıyor ve bu alıntıdaki eteği Yorda ayağına taşımaya çağırıyor. Bu seçenek, Fall of Light’ini en çok esinlendiren, ama aynı zamanda vahşice gömmek için eşit derecede riske atmanın iki aşamalı sonucuna götürmez bir şekilde yol açar.

 

 

Fall of Light bölümünün parçası olduğu anlatı varsayımı kesinlikle en orijinal olanlardan değildir. Işık ve karanlığın bulunduğu bir dünyada, onüç yaş barış ve refahın ardından gelen ilk karanlık olan erkeklerin on yaşını yaşamak için çağrılırız. Zaten intro bir anlatıcı ve oyunculuk ile tamamlandı çeşitli Karanlık Ruhlar, erken sahneleri bir haraç, o ustalıkla bir buçuk yıl önce ve o Lothric ve uykuda alevlere bizi tanıştırdı olduğu rivayet hatırlıyorum olduğunu. Bu ortamı asimile ederek, önünüzde bulacağınız şey, kızını dünyaya geri getirmek için hevesini kurtarmaya çalışan bir babanın mücadelesinden başka bir şey olmayacaktır. Ayrıca başlıkları ödünç: Müşteri bulmanıza ya tıpkı etkili bir hikaye anlatmak için onun yeteneği olan Fall of Light basit bir nedenle, oyunun ilk dakikalarında ile sonucuna ne olabileceğini size daha fazlasını söylemek gidiş değildir Yazılım dan birkaç lakaplı sahneler ayrılır ve belgelerin bir konak iyice yaşadığımız ve en az plaka ikinci katta koyacağız bir atılım, sağ merakı aşılamak için hangi dünyanın arka planını anlamak için, etrafında yararlı alınacak anlatı. Bu unsurları keşfetmeniz size kalmış, size Güz Düşüşünün esas olarak başarılı olduğu söylenebilirse, anlatı açısından doğru olduğu konusunda size güvence verecektir. İlk başta tutarsız ve iddialı olan Nyx ve Aether arasındaki ilişki kısa zamanda yolculuğunuzun ana sebebine dönüşecek. Ne yazık ki daha az çalışacak olan şey, sadece oyunla ilgili olanların tümüdür: yalnızca eksiklik ve mekanik arasındaki, ürünün toplam bağımsızlığı, başarının radikal bir şekilde altını oymaktadır.

 

 

Gerçekten garip olan şey, onlarca düşmanın odalarını ve koridorlarını temizlemeye çalışırken, Aether adındaki balastı taşımak için zorlayıcı bir ihtiyaç değildir. Fall of Light’na karşı gerçek nokta, izometrik bir Diablo ayarının seçilmesidir. önce belirtildiği gibi baba ve kızı şekillenmeye ve bazı acı gözyaşı haklı arasındaki ilişki beklemek mümkün olacak, umutsuzca Hidetaka Miyazaki yaptık durumları taklit etmeye çalışır bir dövüş sistemi, ancak bir izometrik çadır sindirmek imkansız olacaktır bunu genellikle anlaşılmaz kılmaktır. Kara Ruhlar’ın tür için geçerli ölçütlerle savaşmasını sağlayan şey, inanılmaz hassaslığı ve mucizenin sınırlarını aşan darbe hakkında geri bildirim verme yeteneğidir. Bu özellik, takip edecek olan diğer Ruhları gölgeleyen şeydir (Ninja Takımının usta NiOh’u hariç). Kendinizi, alter egonuzdan çok uzak bir manzaraya kavuşmak için bulma, ama bu hareketin hassasiyeti ve iyi bir kontrata gereksinim duyması, oyunun sunabileceği en dayanılmaz şeydir. Envanter ve rakibinizin özelliklerinin toplam yokluğu açısından sınırlı kullanılabilirlik – aynı zamanda tek hayati öneme sahipti – sadece en fazla oyuncuyu bile zorlama riski olan bir hayal kırıklığı olduğunu vurgular. Kendi başına bu bir sorun olmayacaktı, ama sadece bir başka uyaran

 

 

Ne işe yaramazsa, bu zorluğun, bazı tasarım seçimlerinden ötürü, oldukça asil bir fikir tarafından dikte edilmiş olsa bile, tam olarak çok mutlu olmamaları nedeniyle, genellikle yapay olması. Dolayısıyla, unutulmaz uzakta yapay zeka tüm birleştirerek Işık Güz maalesef gerekli olandan belki de daha büyük ödün tarafından ve o ölçüsüz genişletmek için etkinleştirmek olacağını sıçrama yapmak olamayacağını elde ihtiyatlı bir kavramsal çalışmalarını ortaya koymaktadır havza alanı. Başka bir Atipik Ruh ile Karşılaştırma Yapmak Salt & Sanctuary adı gibi, ikincisi formülü iki boyutlu bir dünyaya adapte etmeyi başarmıştı, ama anlatıyı bir kenara bırakarak derinden unutulabilirdi. kılıç, kılıç, balta, mızrak, mancınıklara ve şirket arasında, Işık Güz sizin (ve her zaman var) olabilir iyi bir cephaneliği önüne koymak karakter büyümesini ve bir dizi bunlara ait istatistiklerin birikmesini devrederek seçecektir Ruhlar, düşmanları yenerek sahada kaldı. Uygun çubuk doldurulduktan sonra, Alant’la bir sunak (duaların yerini alan, ancak Işık Güzergahında yer alan) ile dua etmek ve eşit miktarda aynı miktarda yaşamak için dua etmek mümkün olacaktır. Silah istatistiklerinin yokluğu, her birinin kendisine atfedebileceği özel yeteneklere halel getirmeksizin, daha önce elde edilmiş bir silahın daha kolay ve acısız olmasına rağmen bunu anlaması daha da zorlaştırıyor. Tüm bunlara ek olarak, aynı Aether’in varlığıyla verilen özelliği birleştirirsiniz, bu da sizin yanınızda, silahınızın etrafında oluşturulan bir aura tarafından kolayca tanınabilen özelliklerin bir hareketini aktive edecektir. Kızın ölme ve kaçırılma olasılığını karakterize eder, bu sayede içinden geçtiğiniz bölgenin mendereslerinde arama yapmak (bir kafese kilitlemek) ile sonuçlanır.

 

 

Işığın Düşüşü, kendi kendini üretmeyi olası bir zafiyete dönüştüren, aynı zamanda onun ifade gücü olan bir başlıktır. RuneHeads başlığın görsel görünüm, izometrik görünümü tarafından ve eylem olmaktan eşlik kesinlikle Fall of Light yüksek çözünürlüklü ve çokgen modeller çarpıcı, ancak düşük poli oyun yürütmek için seçiminde dokuları ile eşanlamlı izin değil Genel kalite genellikle bastırılmış olsa bile ve ayarın ayrıntılarına çok az dikkat gösterse bile, ilginç ve iyi esinlenilmiş bakışlar verin. macera oluyor, sonunda kredi almak için gerekli olacaktır saatlik avuç farklı ortamlarda her adımda sızar geliştiricilerin bir aşka, bir tatmin gülümseme daha teşekkür gözyaşı (ve yani Bu tür bir üretim için gerçekten önemli olan şey). Optimizasyon iyidir ve oyun, bazı sporadik acil durum haricinde, saniyede altmış karesinde neredeyse her zaman doğrulanan herhangi bir problemden etkilenmez. Ses sektörü özellikle unutulmaz değildir.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.