-->
Arsenal’in Yıldız Futbolcuları NBA 2K18 Turnuvasının Çeyrek Finalinde Karşı Karşıya Geldi

Arsenal’in Yıldız Futbolcuları Bu Kez Rakip Oldular! Arsenal’in yıldız futbolcuları Rob Holding ve Nacho Monreal popüler basketbol simülasyon oyunu NBA 2K18 turnuvasında karşı karşıya geldi. Ünlü sporcuların katıldığı popüler basketbol simülasyonu oyunu NBA 2K18 Turnuvasının çeyrek finalinde, Arsenal’in yıldız futbolcuları Rob Holding ve Nacho Monreal karşı karşıya geldi. Rob Holding, Oklahoma City Thunder’ı seçerken, Monreal […]

23.11.2017 | ulasufuk

Arsenal’in Yıldız Futbolcuları Bu Kez Rakip Oldular!

Arsenal’in yıldız futbolcuları Rob Holding ve Nacho Monreal popüler basketbol simülasyon oyunu NBA 2K18 turnuvasında karşı karşıya geldi.

Ünlü sporcuların katıldığı popüler basketbol simülasyonu oyunu NBA 2K18 Turnuvasının çeyrek finalinde, Arsenal’in yıldız futbolcuları Rob Holding ve Nacho Monreal karşı karşıya geldi. Rob Holding, Oklahoma City Thunder’ı seçerken, Monreal ise Denver Nuggets’ı seçti. Monreal’in “Bu oyun böyle oynanır işte!” şeklinde gelen erken sevinç nidaları ile maç son derece hızlı başladı. Ancak ilk çeyrekteki üç sayılık atış maçın gidişatını Holdings’e çevirdi. Etkinliğin sunucusu NBA efsanesi Gary Payton, “Rob şimdiden maçı kazandığını söyledi” diyerek maçı kızıştırmaya çalıştı.

İkinci çeyrekte, Holding maçın kontrolünü yeniden eline aldı ve skoru 19-9’a getirdi. Oklahoma City’den gelen bazı kontra ataklar, Denver’ın kaçırdığı birkaç önemli fırsata rağmen Oklahoma 34-20 öne geçti. Holding’in iyi oyunu en nihayetinde maçı 39-20 sayılık bir skorla kazanmasını sağladı.

Maçtan sonra, Holding ve Monreal 11 Ocak 2018 tarihinde, Nike’ın sponsorluğunu üstlendiği Boston Celtics ile Philadelphia 76ers arasında yapılacak olan 2018 NBA Londra Maçını tartıştılar.

Monreal: “NBA maçlarını her gün canlı izleme fırsatı bulamadığımız için bu özel bir an olacak. Geçen yıl izlemeye gittim ve gerek arena, kalabalık, gerekse maç olsun her şeyiyle mükemmeldi. Fırsatı olan herkesin gerçekten gitmesi ve maçın tadını çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Benim fikrime göre Celtics kazanacak – şu anda çok daha iyi bir takım”.

Holding de Monreal’ın sözlerine şunları söyleyerek katıldı: “Bence maçı Celtics kazanacak ve Kyrie Irving’in Londra’da göreceğim için çok heyecanlıyım. Herkes maça gitmeli ve maçın tadını çıkarmalı; oyuncuları yakından görmek ve nasıl oynadıklarını canlı canlı izlemek mükemmel bir fırsat, çünkü ülke dışında oynanan bu maçları pek fazla seyredebilme şansı bulamıyoruz.”

Monreal daha sonra Gasol kardeşler için de düşüncelerini aktardı: “Birçok İspanyol taraftar NBA’i onlar için seyrediyor. Bizim taraftarlarımız için onlar iki idol durumunda, şu anda NBA’de bu kadar süre boyunca oynadıkları ve mükemmel performans gösterdikleri için onlarla gurur duyuyoruz. Umarım Juancho ve Will Hernangomez de Pau&Marc Gasol’un NBA’de bu zamana kadar yaptıklarına benzer performans gösterip, böylece yeni Gasol kardeşler olabilirler.”

İspanyol futbolcu Monreal Premier Lig’in LeBron James’in kim olduğunu söyleyerek ayrıldı: “Premier Lig’de gerçekten iyi olan birçok oyuncu var, fakat ben Alexis Sanchez diyorum. Kendisiyle her sabah antrenman yapma fırsatı buluyorum, ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Kendisi Premier Lig’in en iyi oyuncularından, dolayısıyla benim fikrime göre Premier Lig’in LeBron James’i Alexis Sanchez diyebilirim.

İzlemek ve İndirmek İçin Tıklayın



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!