-->
“ZULA World Cup”ın PR Ajansı ON İletişim Oldu

Ingame Group tarafından geliştirilen, Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA, dünyanın farklı ülkelerinden oyuncuların katılabileceği “ZULA World Cup” organizasyonunu başlatıyor. E-spor alanında “ilk”lerin yaşanacağı dev turnuvanın iletişim çalışmalarını ise ON İletişim yürütecek. Türkiye’de en fazla oynanan oyunlar arasında yerini alan ve toplam 7 milyonun üzerinde […]

18.10.2017 | ulasufuk

Ingame Group tarafından geliştirilen, Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA, dünyanın farklı ülkelerinden oyuncuların katılabileceği “ZULA World Cup” organizasyonunu başlatıyor. E-spor alanında “ilk”lerin yaşanacağı dev turnuvanın iletişim çalışmalarını ise ON İletişim yürütecek.

Türkiye’de en fazla oynanan oyunlar arasında yerini alan ve toplam 7 milyonun üzerinde bir oyuncu kitlesine sahip olan ZULA, gerek oyun kalitesi gerekse kendine özgü konsepti ile farklı coğrafyalarda ilgi görüyor. E-Spor Ligi’nde şimdiye kadar birçok başarılı turnuvaya yapılırken, yeni düzenlenecek olan World Cup etkinliğiyle rekabet uluslararası boyuta taşınacak. 100 bin dolar nakit para ödüllü dev organizasyonda toplamda 20 bin kişilik bir oyuncu topluluğu mücadele edecek. ZULA World Cup’ın ilk karşılaşmaları ekim ayının sonunda başlayacak.

Teknoloji ve dijital oyun alanlarında Türkiye’nin lider markalarıyla deneyimleri olan ON İletişim’in ZULA World Cup organizasyonuna vereceği hizmetler arasında; pazarlama iletişimi, içerik yönetimi, medya ilişkileri, proje tasarımı ve yönetimi konuları yer alıyor.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!