-->
Star Trek Online, PC Ve Konsollar İçin Ücretsiz Discovery Uniform ve Type 7 Shuttle Sunuyor

21 CBS’in yepyeni Star Trek dizisinin çıkışı şerefine oyuncular, ücretsiz MMORPG’ye giriş yaparak Star Trek: Discovery’den ücretsiz bir üniforma alabilirler. Buna ek olarak Star Trek Online, kaptanlara ücretsiz Type 7 Shuttle sunarak ve konsollarda LeVar Burton’u içeren TNG temalı bir bölümle, Star Trek: The Next Generation’ın 30. yıldönümünü kutluyor. Bugünden 31 Ekim saat 10:00’a (Pasifik […]

21.10.2017 | ulasufuk

21
CBS’in yepyeni Star Trek dizisinin çıkışı şerefine oyuncular, ücretsiz MMORPG’ye giriş yaparak Star Trek: Discovery’den ücretsiz bir üniforma alabilirler. Buna ek olarak Star Trek Online, kaptanlara ücretsiz Type 7 Shuttle sunarak ve konsollarda LeVar Burton’u içeren TNG temalı bir bölümle, Star Trek: The Next Generation’ın 30. yıldönümünü kutluyor. Bugünden 31 Ekim saat 10:00’a (Pasifik Yaz Saati) kadar konsol kaptanları, Xbox One’daki C-Store’da ve PlayStation®4’da Promosyonlar sekmesinden bu öğeleri alabilecekler. PC oyuncularının da bu zaman zarfında Discovery Uniform ve Type 7 Shuttle almak için ikinci bir şansı var.

Star Trek: Discovery geçen ay yayına ilk başlayarak CBS All Access’teki yeni yolculuğunu sürdürdüğünde milyonlar dikkat kesildi. Kaptanlar bu yeni Star Trek dizisinin çıkışını, U.S.S. Shenzhou (NCC-1227) mürettebatının giydiği, dizinin Federation üniformasını kaptanlarına giydirerek kutlayabilirler.

Type 7 Shuttle, Star Trek: The Next Generation’da önemli bir rol oynamıştı. U.S.S Enterprise (NCC-1701-D) mürettebatı, aracı sıklıkla önemli kısa menzilli görevlerde kullanıyordu. Şimdi Star Trek Online’da kaptanlar bu elit yükseltilmiş aracı alabilirler. Her Type 7 Shuttle, bir Ensign Engineering Bridge Officer istasyonu ve Ensign Universal Bridge Officer istasyonuna sahiptir.

Bugünden itibaren kaptanlar, Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında Star Trek Online’a giriş yaparak Star Trek: The Next Generation temalı öne çıkan bölüm “Beyond the Nexus”u deneyebilirler. Bu bölümde oyuncular, Yıldız Filosu Kaptanı Geordi La Forge’a (LeVar Burton) katılarak, saldırı altındaki Galaxy sınıfı bir geminin mürettebatını kurtarmaya yardım edebilirler. Kaptanlar aynı zamanda, Kaptan Picard ve mürettebatının Star Trek: The Next Generation sırasında yuvası olan, yeni bir Galaxy sınıfı iç görünüm satın alabilecekler.

Bugünden 9 Kasım saat 19:00’a (Orta Avrupa Yaz Saati) kadar, 50-60 arası seviyedeki konsol kaptanları, 5 oyunculu “Arena of Sompek” etkinliğinde takım oluşturabilirler. Katılım ödülleri arasında dilityum, işaretler, zanaat malzemesi ya da yeni zemin silahı, Sompek Pulsewave var. Buna ek olarak Star Trek Online, ilk üç takıma güçlü yıldız gemileri ve ödüller kazandıracak Champions of Sompek yarışması düzenliyor.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!