-->
Nitro Games ile Netmarble EMEA Ön Protokol İmzaladı

Nitro Games ve Netmarble EMEA, “Medals of War” oyununu Arapça ve Türkçe konuşan kitlelere ulaştırmak için bir araya geldi. Nitro Games, bugün dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biri olan Netmarble Games’in bölgesel ofisi Netmarble EMEA ile bir Ön Protokol imzaladı. Belgede, Nitro Games’in yeni oyunu “Medals of War”un Arapça ve Türkçe konuşan ülkelerde […]

04.10.2017 | ulasufuk

Nitro Games ve Netmarble EMEA, “Medals of War” oyununu Arapça ve Türkçe konuşan kitlelere ulaştırmak için bir araya geldi.

Nitro Games, bugün dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biri olan Netmarble Games’in bölgesel ofisi Netmarble EMEA ile bir Ön Protokol imzaladı. Belgede, Nitro Games’in yeni oyunu “Medals of War”un Arapça ve Türkçe konuşan ülkelerde yayınlanması için Netmarble EMEA’ya verilen lisans hakları konu edildi.

Nitro Games Oyj. CEO’su ve kurucu ortağı Jussi Tähtinen, “Batı pazarlarında oyunlarımızı kendi kanallarımızla yayınlamaya, diğer pazarlara da yerel iş ortakları üzerinden ulaşmaya yönelik stratejimizin bir parçası olarak bu lansmanı Netmarble EMEA ile gerçekleştirmeyi planladık. Bizim ve oyunumuz Medals of War için bu pazarlardaki en uygun seçeneğin Netmarble olduğunu düşünüyoruz” yorumunda bulundu.

Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek ise, “Tutkulu Türk ve Arap oyuncuların, yerelleştirilmiş içerik ve yerel hizmetlerle sunulacak olan “Medals of War”u çok seveceğine inanıyoruz. Nitro Games’in son derece yetenekli geliştiricilik kapasitesine güveniyorum. Eminim her iki tarafın ekipleri arasında da uzun vadeli ve verimli bir ortaklık kurulacak” açıklamasını yaptı.

Kısaca Nitro Games:

Nitro Games, free-to-play formatlı mobil oyunları geliştiren ve yayımlayan bir şirkettir. Orta kesim kullanıcı segmentini hedef alan ve ağırlıklı olarak strateji türünde oyunlara odaklanan firma, bu alanda on yıllık bir geliştiricilik tecrübesine sahiptir. Akıllı telefonlar ve tabletler için, yüksek üretim değeri ve yüksek gelir potansiyeli olan oyunlar üretmektedirler. Güçlü NG Platformu ve NG MVP süreci sayesinde Nitro Games, yalnızca bir haftalık bir geliştirme sürecinden sonra yeni oyun prototiplerinin pazar doğrulamasını yapabilmektdir. Nitro Games’in geçmişte geliştirdiği oyunlar arasında East India Company, Commander: Conquest of the Americas, Pirates of Black Cove ve Raids of Glory bulunmaktadır. Nitro Games hisseleri NITRO adıyla Nasdaq First North Stockholm borsasında listelenmektedir ve şirketin yetkili danışmanı Augment Partners AB şirketidir. Telefon: +46 8 505 651 72. www.nitrogames.com.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!