-->
Naruto Online Resmi Olarak Türkiye’ye Geliyor

Ülkemizde geniş bir hayran kitlesi bulunan animenin tek resmi RPG browser oyunu Naruto Online, oyun dünyasının uzak doğudaki dev isimleri Oasis Games, Tencent ve Bandai Namco Entertainment iş birliğiyle tamamen Türkçe olarak ülkemize geliyor Ülkemizde pek çok oyuncunun severek oynadığı oyunları yayınlayan Oasis Games, bugün yaptığı bir açıklamayla geçen yıl yayınladığı Naruto™ Online’ın tamamen Türkçe […]

18.10.2017 | ulasufuk

Ülkemizde geniş bir hayran kitlesi bulunan animenin tek resmi RPG browser oyunu Naruto Online, oyun dünyasının uzak doğudaki dev isimleri Oasis Games, Tencent ve Bandai Namco Entertainment iş birliğiyle tamamen Türkçe olarak ülkemize geliyor

Ülkemizde pek çok oyuncunun severek oynadığı oyunları yayınlayan Oasis Games, bugün yaptığı bir açıklamayla geçen yıl yayınladığı Naruto Online’ın tamamen Türkçe sürümünün önümüzdeki günlerde ülkemizde çıkacağını şahane bir videoyla duyurdu. Köyündeki en iyi ve en güçlü ninja ustası olmayı amaçlayan Naruto Uzumaki adındaki genç bir ninjanın eğlence dolu hikâyesini anlatan Naruto mangası, yayınlandığı 35 ülkede 200 milyondan fazla satmayı başardı. Sahip olduğu başarılı Naruto filmleri, kitapları, yayınlanmış 220 bölümü bulunan ve halen devam animesiyle Naruto, dünyanın en popüler anime markalarından biri olma özelliği taşıyor.

Bandai Namco Entertainment lisansıyla Tencent tarafından geliştirilen ve Oasis Games tarafından dağıtılan Naruto Online, Naruto’nun tek resmi RPG browser oyunu olma özelliğini taşıyor. Peki bu ne anlama geliyor?

Her şeyden önce tamamıyla Naruto evreninde geçen Naruto Online, animede anlatılan hikâyeye sadık kalıyor. Oyuncular başlangıçta Naruto ve Naruto Shippuden hikâyelerini temel alan 8 bölümü oynayabilecekler. Ayrıca bu 8 bölüm boyunca Village Hidden in the Sand ve Valley of the End gibi tanıdık mekânlara da uğrayacaklar.

Oyunun seslendirme kadrosu, Naruto’nun seslendirme kadrosuyla aynı. Yani Narutoseverlerin gönüllerinde taht kurmuş karakterlerin sesleri oyun içinde de aynı seslendirme sanatçıları tarafından hayat bulmuş. Oyunda Naruto mangalarındaki kilit sahneler de yer alıyor ve sevilen animenin renkli dünyası tüm yönleriyle sanal ortama taşınıyor.

Oyuncular oyunda toprak, su, ateş, rüzgâr ve yıldırım elementlerini temsil eden karakterlerden birini seçerek eğlenceli bir maceraya atılacak, çeşitli görevleri yerine getirerek ve farklı oyun modlarını deneyerek deneyim kazanacaklar. Ayrıca aralarında Naruto, Sasuke ve Sakura gibi efsane karakterlerin de olduğu toplam 170 ninjayla tanışacak, hayranı oldukları bu karakterlerle takımlar oluşturup yan yana çarpışacaklar.

Tek kişilik modun yanında çok oyunculu mod ve devasa Worldboss savaşları, oyunculara deneyim kazanmak, güçlü eşyalar bulmak, karakterlerini geliştirmek ve eşsiz kıyafetler kazanmak için sayısız fırsat sunacak.

Bandai Namco ve Tencent iş birliğiyle geliştirilen Naruto Online Türkiye’de Oasis Games tarafından ve tamamen Türkçe olarak yayınlanacak. Oynaması ücretsiz olan tarayıcı tabanlı oyunu internete bağlı herhangi bir bilgisayarla Oasis Games portalı ve Facebook üzerinden oynamak mümkün.

Naruto Online Türkiye ile ilgili gelişmeler için oyunun Facebook sayfasını ve resmi forum sayfasını takip etmeyi unutmayın.

Resmi Web Sitesi:

http://naruto.oasgames.com/tr/

Resmi Forumlar:

https://forum-narutotr.oasgames.com

Resmi Fan Sayfası:

https://www.facebook.com/NarutoOnline.tr/

Resmi Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=1WN6tfC1Uh0



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!