-->
Light Tracer Sıra Dışı Bir VR Deneyimi Yaşatmak Üzere PlayStation VR’a Geliyor

Oasis Games’in bulmaca – platform türündeki PlayStation VR oyunu Light Tracer ilginç bulmacaları ve eğlenceli oynanışıyla oyuncuları benzersiz bir yolculuğa çıkaracak Çin’in önde gelen yayıncılarından biri olan Oasis Games, PlayStation®VR platformu için geliştirilen bulmaca oyunu Light Tracer’ın bugün itibariyle PlayStation Store’da yayınlandığını duyurdu. Oyunda tanrısal güçler ve gizemli bir ışık asası ile donanmış oyuncular, zekâlarını […]

02.10.2017 | ulasufuk

Oasis Games’in bulmaca – platform türündeki PlayStation VR oyunu Light Tracer ilginç bulmacaları ve eğlenceli oynanışıyla oyuncuları benzersiz bir yolculuğa çıkaracak

Çin’in önde gelen yayıncılarından biri olan Oasis Games, PlayStation®VR platformu için geliştirilen bulmaca oyunu Light Tracer’ın bugün itibariyle PlayStation Store’da yayınlandığını duyurdu. Oyunda tanrısal güçler ve gizemli bir ışık asası ile donanmış oyuncular, zekâlarını kullanarak ve oyun dünyasını manipüle ederek zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaklar.

Light Tracer çetin bulmacaları, aksiyon dolu oyun mekanikleri ve etkileyici görsel efektlerle birleştiren bir oyun. Oyunun sihirli dünyasına adım atan oyuncular, sahip oldukları ışık asası sayesinde oyun dünyasını arzu ettiği gibi değiştirebilen gizemli bir tanrısal varlık rolünü üstleniyorlar. Önlerine çıkan engelleri aşmak için oyuncuların etraflarındaki nesnelerle etkileşime geçmesi ve çeşitli eşyaları manipüle etmeleri gerekiyor. Oyun boyunca elde ettikleri bilgiler ise esrarengiz prensesle sihirli kule arasındaki gizli bağlantıyı ortaya çıkarmalarına yarayacak.

Oasis Games İş Geliştirme Müdürü Alen Wu, Light Tracer’ı şu sözlerle anlatıyor, “Light Tracer PSVR oyuncularını zorlayıcı bulmacalar ve etkileyici efektlerle dolu büyülü bir dünyada yolculuğa çıkaracak. Prenses’in yolculuğu, sekiz ayrı bölüme yayılıyor ve oyuncuların bu sekiz bölümde bazen buz gibi maddelerle, bazen yer çekimi gibi olgularla, bazense mekanik aletlerle ilgili pek çok değişik bulmacayı çözmeleri gerekiyor. Her bölümün sonundaysa güçlü bir strateji ve hızlı refleksler gerektiren zorlu bir boss dövüşü onları bekliyor.

PlayStation®VR’ın sunduğu sanal gerçeklik dünyasında sihirli bir yolculuk vadeden ve ilgi çekici bulmacaları ve çarpıcı görsel efektleriyle bulmaca – platform türüne yeni bir oynanış deneyimi getirmeyi hedefleyen Light Tracer’ın videosunu https://www.youtube.com/watch?v=peHkt2FbuQg adresinden izleyebilirsiniz. PlayStation Store üzerinden 38,99 TL’ye satın alabileceğiniz oyuna https://goo.gl/BqYHe9 adresinden ulaşabilirsiniz.

Oyunun Özellikleri

  • Yeni bir bulmaca oyunu: Oyuncular manipüle edebilecekleri eşyalar ve çözülmeyi bekleyen bulmacalarla dolu olağan dışı bir oyun evreninde macera dolu bir yolculuğa çıkıyor.
  • Tanrısal güçler: Sahip olduğunuz ışık asası ile nesneleri manipüle etme gücü.
  • Nefes kesen grafikler: Oyuncuların etkileşimiyle hayat bulan büyüleyici bir dünya.
  • 8 farklı dünya: Light Tracer’ın her bölümü yeni bulmacalar, zorluklar ve tehditlerin yanında yeni hikâye parçaları sunuyor.
  • Muhteşem boss savaşları: Her bölüm, yenmek için strateji ve hızlı refleksler gerektiren taş devleri veya kötücül kardan adamlar gibi farklı düşmanlarla yapılan zorlu bir boss savaşıyla bitiyor.

Light Tracer ve diğer Oasis Games oyunları hakkında en yeni bilgileri öğrenmek için www.oasgames.com adresini ziyaret edin.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=peHkt2FbuQg



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.