-->
Kristal Piksel Başvuruları İçin Son Haftaya Girildi

Türkiye’nin en iyi oyunlarının belirleneceği Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne başvuru için son tarih 1 Kasım Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT ATOM işbirliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne başvurmak için 1 haftalık bir süre kaldı. Türkiye Inovasyon Haftası içerisinde yer alacak ödül töreni aralık ayında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. 2012 yılından […]

26.10.2017 | ulasufuk

Türkiye’nin en iyi oyunlarının belirleneceği Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne başvuru için son tarih 1 Kasım

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT ATOM işbirliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne başvurmak için 1 haftalık bir süre kaldı. Türkiye Inovasyon Haftası içerisinde yer alacak ödül töreni aralık ayında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

2012 yılından beri düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, Türkiye’deki oyun geliştiricilerini ve oyunları takdir ederek onları daha geniş halk kitlelerine tanıtmayı hedefliyor. Ayrıca bu yıl 11 farklı dalda yarışacak geliştirici ekiplerden biri, mayıs 2018’de Londra’da düzenlenecek Casual Connect Europe etkinliğine Indie Prize adayı olarak katılma şansını yakalayacak.

Jüri tarafından “Yılın Oyunu” seçilen oyun Casual Connect Europe kapsamında düzenlenen Indie Prize yarışmasına ön elemeyi atlayarak doğrudan katılacak. Ayrıca geliştirici ekip, etkinlik için GIST sponsorluğunda iki adet “all-access pass” bilet ve etkinlik boyunca ücretsiz konaklama kazanacak.

Kristal Piksel’e başvuracak geliştiricilerin, başvurularında belirttikleri oyunla ilgili fikri mülkiyet haklarına sahip olmaları ve oyunlarının 1 Kasım 2015 ile 1 Kasım 2017 arasında yayınlanmış olması gerekiyor.

Başvurular 1 Kasım’da Bitiyor

Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri’ne 1 Kasım 2017’ye kadar http://kristalpiksel.org/index.php/kpbasvuru/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

GIST (Gaming İstanbul) ve Vardiya İletişim Danışmanlığı tarafından organize edilen ve Merlin’in Kazanı ile Oyungezer’in basın sponsorluğunda düzenlenen Kristal Piksel hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için www.kristalpiksel.org adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!