-->
Konami, METAL GEAR SURVIVE Çıkış Tarihi, Ön Sipariş Bonusları ve Daha Fazlasını Açıkladı

Konami Digital Entertainment B.V. bugün METAL GEAR SURVIVE’ın 22 Şubat 2018’de Avrupa’da PlayStation 4, Xbox One  ve PC’de çıkacağını duyurdu. Şirket ayrıca Metal Gear Survive için ön sipariş kampanyasının detaylarını da doğruladı. Oyunu önceden sipariş edenlere, yalnızca ön siparişle birlikte sunulan çeşitli ekstra bonus içeriğine sahip özel geliştirilmiş bir Survival Bonus Paketi verilecek: 4 altın […]

25.10.2017 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment B.V. bugün METAL GEAR SURVIVE’ın 22 Şubat 2018’de Avrupa’da PlayStation 4, Xbox One  ve PC’de çıkacağını duyurdu.
Şirket ayrıca Metal Gear Survive için ön sipariş kampanyasının detaylarını da doğruladı. Oyunu önceden sipariş edenlere, yalnızca ön siparişle birlikte sunulan çeşitli ekstra bonus içeriğine sahip özel geliştirilmiş bir Survival Bonus Paketi verilecek:

  • 4 altın kaplama silah: Bat, Sledgehammer, Survival Machete ve Survival Spear
  • 4 metal renkli boyunbağı: Yeşil, Mavi, Pembe ve Gümüş
  • 2 mimik: “Thumbs Up” ve “Happy”
  • Mother Base tabelası
  • “BOXMAN [THE ORANGE]” aksesuarı
  • “Kabuki” yüz boyası

METAL GEAR SURVIVE, METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES oyununun sonundan başlıyor. Oyuncular bir solucan deliğinden çekiliyor ve kendilerini hayatta kalmaları ve evlerine dönmeleri için biyolojik tehditler ve düşmanlarla dolu tehlikeli bir dünyada buluyorlar. Sadece ölümcül yaratıklarla mücadele etmekle kalmayıp, aynı zamanda hayatta kalmak için yiyecek, su ve diğer kaynaklar için çevreyi keşfedip araştıracaklar. Toplanan malzemeler, ekin büyütme ve hayvan yetiştirme imkanlarının eklenebileceği bir kamp yaratmanın yanı sıra silahlar binalar ve diğer yararlı eşyalar yapmak için kullanılabilir. Walker Gears ve Fulton balonları gibi tanıdık silahlara ek olarak yaratıklar ve ölümcül ortamlarla mücadele etmek için yeni silahlar tanıtılacak.

METAL GEAR SURVIVE, METAL GEAR SOLID V’in benzersiz gizlenme ve hayatta kalma tekniğini devam ettiriyor. Oyuncular tek oyunculu ve dört kişilik co-op modlarını tecrübe edebilecekler. Tek oyunculu modda, oyuncular, kaynak yönetimi, karakter ilerlemesi co-op modunda kullanabilecekleri yararlı silah ve ekipmanları yaratmayı öğrenecekler. Co-op modunda, oyuncular, tek oyunculu modda işlerine yarayacak kaynakları toplamak için çevrimiçi savaşacaklar.

Görseller için: https://we.tl/wfNS8apw9L

Daha fazla bilgi için:

Website:         www.konami.com/mg/survive

Facebook: www.facebook.com/mgs

Twitter: www.twitter.com/metalgear_en



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!