-->
Gamex 2017’de Sergilenen Türk Yapımı Undead Steam’de Yayınlandı!

KNP Müzik ve Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin en büyük dijital oyun fuarı GameX 2017’de sergilenerek katılımcıların beğenisiyle karşılaşan Undead Steam platformunda yayınlandı. OYUNUN HİKAYESİ; Karanlık çok korkunç ve o hepimiz için geliyor… Onunla savaşmak mı? Senin gözünden görüyor,  senin düşüncelerini biliyor ve hiç korkusu yok, ne ölümden öncesinde yaşıyor ne de ölümden sonrasında… […]

18.10.2017 | ulasufuk

KNP Müzik ve Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin en büyük dijital oyun fuarı GameX 2017’de sergilenerek katılımcıların beğenisiyle karşılaşan Undead Steam platformunda yayınlandı.

OYUNUN HİKAYESİ;

Karanlık çok korkunç ve o hepimiz için geliyor…

Onunla savaşmak mı? Senin gözünden görüyor,  senin düşüncelerini biliyor ve hiç korkusu yok, ne ölümden öncesinde yaşıyor ne de ölümden sonrasında…

Efsanelere göre: yüzünü sadece bir kere görebilirmişsin, ancak sesini her an duyabilirsin.

Bütün bu saçmalıkları bir kenara bırak, sana söyleyeceklerimi dikkatle dinle.

Evlat, bir zamanlar ben de karanlığın gölgesinde bulunmuştum, kurtulmanın tek yolunun kral olmaktan geçtiğini düşünmüştüm, ne kadar da ahmakça!

Halbuki bizi buraya düşüren şey egolarımızın ta kendisiydi.

Onun hakim olduğu büyülü bir evren var, ne somut ne de soyut, o kurbanlarıyla kedinin fare ile oynadığı gibi oyunlar oynuyor!

Kurbanlarına kendilerini tanrı olarak hissetmeleri için doğaüstü güçler veriyor.

Son olarak efsaneler zihinlere yerleşmiş, kırılması çok zor bir kilittir. Ancak onu kendi oyunuyla yenebilirsin. Sözlerimi zihnine kazı, senden sonra gelecek olanlara ııh-ııı-hh…

“HA-HA-HA”

OYUN HAKKINDA;

Undead, bir fantastik MMOFPS (çevrimiçi devasa çok oyunculu birincil görüş shooter) oyunudur. Kullanıcılar ister arkadaşlarıyla, isterlerse tek başlarına oyun içerisinde bulunan çeşitli oyun modlarını tercih ettikleri kahraman, silah ve donanımlarla oynayabilirler. Undead’in büyülü ve zombi istilasındaki dünyasında her karakterin kendine özgü yetenekleri vardır.

Undead şuan 3 farklı oyun modu, 5 farklı kahraman ve +20 silah ve çeşitli güçlendirme eşyalarına ev sahipliği yapmaktadır. Aşağıda mevcut oyun modlarına ve yakın tarihlerde gelmesi planlanmakta olan oyun modlarından bahsedeceğiz.

Deathmatch Oyun modu;

Oyuncular zombilere ve diğer oyunculara karşı, tek başına seçtikleri donanımlar ve kahraman ile savaşarak hayatta kalmaya çalışır. Oyun modunun süresi 5 dakikadır. Oyun süresince hayatta kalmayı başaran kullanıcılar ekstra deneyim puanına sahip olurlar. Oyuncular öldürdükleri her zombi ve düşman için 1 puan kazanarak lider tablosuna ismini yazar.

Nexus Oyun modu;

Oyuncular 2 ayrı takım olarak oyuna başlarlar. Oyuncular rakip takıma ve zombilere karşı kendi enerji kaynaklarını korumak zorundadırlar.

Fly or die – Team Deathmatch Oyun modu;

Oyuncular 2 ayrı takım olarak oyuna başlarlar. Oyuncular zorlu harita yapısına karşı suya düşmeden rakipleriyle savaşarak hayatta kalmaya çalışır. Oyun modunun süresi 5 dakikadır.

ÇOK YAKINDA EKLENECEK OYUN MODLARI;

Battle Royale Oyun modu;

Oyuncular daha önceden seçmiş oldukları ve bazı sürpriz donanımları harita içerisinde gizlenmiş kutulardan toplayarak diğer oyunculara karşı hayatta kalmaya çalışır. Sadece hayatta kalmayı başaran oyuncu ödüllendirilir.

Payload Oyun modu;

Oyuncular 2 ayrı takım olarak oyuna başlarlar. Takımlar ortada bulunan yük dolu aracı karşı rakibin üssüne itmeye çalışırlar. Süre bitmeden rakip takımın üssüne aracı götürmeyi başarabilen takım oyunu kazanır. Eğer kimse rakip takımın üssüne yük dolu aracı ulaştıramazsa oyun süresi bittiğinde aracın konumu hangi takımın üssüne yakınsa o takım oyunu kaybeder

Oyuna Steam platformu üzerinden ulaşmak için ilgili bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

store.steampowered.com/app/714050/Undead/

Undead Facebook sayfası;

https://www.facebook.com/InfoUndead

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!