-->
Eğlencenin Boyutu Değişti

ANKAmall, alışılanın dışında bir deneyim sunuyor: Sanal Gerçeklik Yaptığı etkinliklerle her yaştan ziyaretçinin ilgi odağı olan ANKAmall bu kez de ziyaretçilerine Sanal Gerçeklik deneyimi sunuyor. Etkinlikte katılımcılar, ortama girdiği andan itibaren bulunduğu gerçeklikten soyutlanıyor ve sanal gerçekliğin yaratıldığı ortamda olma hissi yaşıyor. Etkinlik alanında bilgisayar gözlüğü, fotoğraf, oyun ile birlikte 7 modül bulunuyor. Katılımcılar gözlükleri […]

14.10.2017 | ulasufuk

ANKAmall, alışılanın dışında bir deneyim sunuyor: Sanal Gerçeklik

Yaptığı etkinliklerle her yaştan ziyaretçinin ilgi odağı olan ANKAmall bu kez de ziyaretçilerine Sanal Gerçeklik deneyimi sunuyor. Etkinlikte katılımcılar, ortama girdiği andan itibaren bulunduğu gerçeklikten soyutlanıyor ve sanal gerçekliğin yaratıldığı ortamda olma hissi yaşıyor.

Etkinlik alanında bilgisayar gözlüğü, fotoğraf, oyun ile birlikte 7 modül bulunuyor. Katılımcılar gözlükleri taktıkları anda kendilerini oyunun içinde buluyor, gerçeklikten tamamen sıyrılıp oyunun içinde yaşamaya başlıyor. Genel olarak aksiyon ve heyecan içeren oyunlar her yaş grubundan kişinin ilgisini çekiyor.

13 Ekim’de başlayan etkinlik 22 Ekim tarihine kadar devam edecek.



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.