-->
Battlefield 1 Turning Tides Detayları Çıktı

Büyük Savaş’ın amfibi mücadelelerinde kara, hava ve denizi fethet! Battlefield 1 Turning Tides’da oyuncular, Çanakkale ve Kuzey Denizi boyunca çeşitli haritalarda savaşa başlayabilir. Battlefield 1’in üçüncü genişlemesi, 4 yeni harita, 6 yeni silah, bir Infiltrator Elite Sınıfı, L Sınıfı Destroyer, C Sınıfı Uçak, yeni bir epik Operasyon ve daha fazlasını getiriyor. Yeni oyun modu Conquest […]

17.10.2017 | ulasufuk

Büyük Savaş’ın amfibi mücadelelerinde kara, hava ve denizi fethet! Battlefield 1 Turning Tides’da oyuncular, Çanakkale ve Kuzey Denizi boyunca çeşitli haritalarda savaşa başlayabilir. Battlefield 1’in üçüncü genişlemesi, 4 yeni harita, 6 yeni silah, bir Infiltrator Elite Sınıfı, L Sınıfı Destroyer, C Sınıfı Uçak, yeni bir epik Operasyon ve daha fazlasını getiriyor. Yeni oyun modu Conquest Assault’da saldırganlar ve savunmacılar savaş başladığında savunan ekip tarafından tamamen kontrol altında bulunan kilit alanlarda mücadele ediyorlar.

Aralık’ta gelecek Battlefield 1 Turning Tides’da bulunan haritalar, silahlar ve daha fazlası hakkında bilgi edinmek için: https://www.battlefield.com/tr-tr/games/battlefield-1



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!