-->
World of Warships 2. Yaşını Kutluyor

Kaptanlar Eylül boyunca sürecek oyun içi etkinliklerle oyunun yeni yaşını kutlayacaklar World of Warships 2. yaşlını kutlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda oyunu her geçen gün daha da sahiplenen oyuncu topluluğu sayesinde World of Warships, 10 harita ve sadece Japonya ile A.B.D’yi kapsayan 90 gemilik filosundan 228 filolu, 10 uluslu, 30 haritalı bir oyuna evrilmeyi başardı. Bu […]

22.09.2017 | ulasufuk

Kaptanlar Eylül boyunca sürecek oyun içi etkinliklerle oyunun yeni yaşını kutlayacaklar

World of Warships 2. yaşlını kutlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda oyunu her geçen gün daha da sahiplenen oyuncu topluluğu sayesinde World of Warships, 10 harita ve sadece Japonya ile A.B.D’yi kapsayan 90 gemilik filosundan 228 filolu, 10 uluslu, 30 haritalı bir oyuna evrilmeyi başardı.

Bu süre zarfında oyuna eklenen detaylar gemiler ve farklı savaş alanları ile sınırlı kalmadı elbette. Grafikleri neredeyse tamamen elden geçti ve iyileştirildi. Oyuna değişken hava dinamikleri eklenerek oyuncuların yağmurlu, rüzgarlı, ve sisli hava şartlarına uygun farklı oynanış taktikleri geliştirmeleri hedeflendi. Aynı zamanda PvP dışında gelen PvE modları ve klan fonksiyonları ile oyun zenginleştirildi.

World of Warships Baş Yapımcısı Arthur Plociennik konuyla ilgili düşüncelerini, “2 yıldır geliştirici ekibin ortaya koyduğu olağanüstü emek sayesinde bugün olduğumuz yerdeyiz. Oyuncularımızla ele ele vererek ve onlardan gelen geribildirimleri gece gündüz demeden oyuna eklemeye çalışarak oyunumuzu hep bir adım öteye taşımaya devam ediyoruz. Şimdiye kadar World of Warships’e çok sayıda güncelleme ve iyileştirme geldi. Önümüzdeki günlerde de yepyeni sürprizlerle sizlerle olmaya devam edeceğiz,” sözleriyle dile getirdi.

World of Warships 2. yılını Eylül boyunca bir dizi oyun içi etkinlikle kutluyor olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!