-->
Sezon 13.5, Deep Space Nine’ın Martok’unu Xbox One ve PlayStation 4 Platformlarına Taşıyor

Bugünden itibaren, Sezon 13.5’un Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıkışıyla, konsol kaptanlarının Star Trek: Deep Space Nine’dan ünlü bir Klingon generalini kurtarma şansı olacak. Star Trek‘e dayanan MMORPG’nin sezon ortası güncellemesinde Star Trek aktörü J.G. Hertzler’in seslendirdiği Martok arz-ı endam ediyor. Güncelleme yeni bir Ferengi Ticaret İttifakı Amiralliği ve konsol oyuncularına, ödül almak için tamamlayacakları […]

11.09.2017 | ulasufuk

Bugünden itibaren, Sezon 13.5’un Xbox One ve PlayStation®4 platformlarına çıkışıyla, konsol kaptanlarının Star Trek: Deep Space Nine’dan ünlü bir Klingon generalini kurtarma şansı olacak. Star Trek‘e dayanan MMORPG’nin sezon ortası güncellemesinde Star Trek aktörü J.G. Hertzler’in seslendirdiği Martok arz-ı endam ediyor. Güncelleme yeni bir Ferengi Ticaret İttifakı Amiralliği ve konsol oyuncularına, ödül almak için tamamlayacakları sınavlar sunan Girişim Sistemini de içeriyor.

Season 13.5’un konsollara çıkışıyla oyuncular “Brushfire” adında heyecan verici bir yeni, öne çıkan bölümü keşfedecekler. Efsanevi Klingon generali General Rodek’le (seslendiren: Tony Todd) yeniden bir araya geldikten sonra, gizli bir hapishanede tutulan önemli bir esiri kurtarmak için Klingon kuvvetlerine katılacaklar. Tutsak, Star Trek: Deep Space Nine’da aynı rolü alan J.G. tarafından seslendirilen, kötü şöhretli Martok’tur. Kaptanların şimdi, Tzenkethi’nin dikkatini çekmeden Klingon generalini Son’a tesisinden kaçırmak için hızlı davranmaları gerekiyor.

Sezon ortası güncellemesi, Star Trek Online‘ı Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında iki yeni oynanış özelliğiyle tanıştırıyor:

  • Girişim Sistemi – Seviye 60 kaptanlar, yeni Girişim Sistemi ile sınavları tamamlayarak her hafta boyunca ödüller kazanabilirler.
  • Ferengi Ticaret İttifakı Amiralliği – Oyunun Amirallik Sistemi, kaptanların Ferengi Ticaret İttifakı yardımıyla ürünler ve mallar alabilmesini sağlayan yeni bir senaryoyu içerecek şekilde güncellendi. Bu yeni özellik Seviye 52 ve üstündeki tüm kaptanlara açık.

Star Trek Online, oyuncuların bir Federasyon yıldız gemisinin kaptanlığını üstlendikleri, galaksinin ücra köşelerinde bir Klingon Savaşçısı ve İmparatorluk savunucusu oldukları ya da Romulan Cumhuriyet Yırtıcı Kuşu kumandanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa ettikleri bir ücretsiz bir DVO. Star Trek Online’da oyuncular, Star Trek evrenindeki simgesel yerleri ziyaret etme, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine ulaşıp yeni uzaylı türleriyle temas kurma fırsatı bulur. Star Trek Online şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One’da yayında.

Star Trek Online‘ı ücretsiz olarak hemen indirip oynamak için www.playstartrekonline.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!