-->
Monster Notebook Markut Workstation Laptop’lar, Tasarım Profesyonellerinin Tüm Yükünü Hafifletmeye Geliyor

Monster Markut M5 V5.1 ve V5.1.1 15.6″ İş İstasyonları, DDR4 bellek destekli yeni nesil Intel Core i7 işlemcilerle Quadro® P3000 ekran kartlarının gücünü birleştiriyor Yüksek performanslı oyun bilgisayarları ve iş istasyonlarıyla Türkiye’deki hem oyuncuların hem de tasarım profesyonellerinin en beğendiği markalardan biri olmayı sürdüren Monster Notebook, daha önce oldukça popüler olan ancak bir süredir satışına […]

14.09.2017 | ulasufuk

Monster Markut M5 V5.1 ve V5.1.1 15.6″ İş İstasyonları, DDR4 bellek destekli yeni nesil Intel Core i7 işlemcilerle Quadro® P3000 ekran kartlarının gücünü birleştiriyor

Yüksek performanslı oyun bilgisayarları ve iş istasyonlarıyla Türkiye’deki hem oyuncuların hem de tasarım profesyonellerinin en beğendiği markalardan biri olmayı sürdüren Monster Notebook, daha önce oldukça popüler olan ancak bir süredir satışına ara verdiği Markut Workstation Laptop serisini yeniden piyasaya sürüyor.

Yeni nesil NVIDIA® Quadro® ekran kartı ailesinin iddialı modellerinden biri olan P3000, 6GB belleği ve 192-bit bellek ara yüzüyle bilhassa tasarım profesyonellerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak güçte. Ardında Intel®’in 7. nesil işlemci ailesine mensup Core™ i7-7700HQ işlemcinin gücünü barındıran bu model, çoklu uygulama, veri işleme ve optimum verimlilik için özel olarak tasarlandı.

Özellikle düşük güç tüketimli ve önceki nesil belleklere göre %30 daha fazla performans veren DDR4 RAM’ler, bilhassa yüksek kaynak gerektiren görsel ya da video kurgu programları için biçilmiş kaftan. Ayrıca Markut iş istasyonları sahip olduğu Mini DisplayPort 1.3 bağlantı noktaları sayesinde harici monitörlere 4K çözünürlükte görüntü aktarabilme yeteneğiyle en ufak ayrıntıları bile görme olanağı sunuyor.

Markut serisi, 18.6 mm. inceliğe yüksek performanslı bir tasarım bilgisayarından beklenen tüm ihtiyaçları sığdırmasıyla göz dolduruyor. V5.1 ve V5.1.1 modellerine göre değişkenlik gösteren 256GB ve 512GB kapasiteli M.2 Sata SSD’lere eklenen 1TB HDD alanı, her türlü depolama ihtiyacınızı rahatlıkla karşılamak üzere düşünülmüş. Elbette cihazınızı Monster Notebook sitesi üzerinden özelleştirerek SSD ve HDD’lere ekleme yapabiliyorsunuz.

Sofistike bir iş istasyonunu canlı bir görsellikle birleştiren Markut V5.1.1, 15.6 inç boyutunda, 178 derece geniş açı görüş sağlayan, 1920×1080 Full HD çözünürlüğe sahip IPS panel mat LED ekranıyla tasarım profesyonellerine her koşulda en gerçekçi ve net görüntüyü vadetmekte. Notebook başında geçen uzun saatler ve zorlayıcı programlar nedeniyle ortaya çıkan ısınma problemleri, Markut’un anında devreye giren Turbo fan sistemi sayesinde sorun olmaktan çıkıyor ve sisteminizi daima serin tutarak koruyor.

Markut serisi 10Gbps’ye kadar veri transfer hızı vadeden USB 3.1 Gen 2 Type-C portu sayesinde zamana karşı yarışan günümüz profesyonellerinin ihtiyaç duyduğu hızlı veri transferi desteğini de sağlıyor.

İş yükünüzü hafifletmek üzere özel olarak tasarlanmış gücü ve şıklığı bir potada eriten Markut Workstation Laptop serisinin teknik özelliklerini ayrıntılı olarak incelemek için https://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2907 adresini veya Monster mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!