-->
LeVar Burton’ı İçeren Yeni Star Trek Online Bölümü Şimdi Yayında, Sezon 14, 3 Ekim’de Çıkıyor

LeVar Burton Star Trek Online‘da idareyi ele aldı! Ücretsiz MMORPG’nin, PC versiyonu şu anda yayında olan yeni, öne çıkan bölümünde efsane Star Trek aktörü, yeniden Geordi La Forge rolüne bürünüyor. “Beyond the Nexus” isimli bölüm, Star Trek: The Next Generation temalı özel bir görevde, oyuncuları Yıldız Filosu Kaptanı Geordi La Forge ile bir araya getiriyor. […]

22.09.2017 | ulasufuk

LeVar Burton Star Trek Online‘da idareyi ele aldı! Ücretsiz MMORPG’nin, PC versiyonu şu anda yayında olan yeni, öne çıkan bölümünde efsane Star Trek aktörü, yeniden Geordi La Forge rolüne bürünüyor. “Beyond the Nexus” isimli bölüm, Star Trek: The Next Generation temalı özel bir görevde, oyuncuları Yıldız Filosu Kaptanı Geordi La Forge ile bir araya getiriyor. Buna ek olarak, Star Trek Online’ın, 3 Ekim’de PC’de yayında olacak olan sonraki büyük güncellemesi, Sezon 14 – Emergence LeVar Burton’ı içerecek.

“Beyond the Nexus” ve Sezon 14 – Emergence’ın basın içeriklerini buradan indirebilirsiniz: https://perfectworld.app.box.com/v/S14AnnounceEU/folder/38505635736

Star Trek: The Next Generation’ın 30. yıldönümünü kutlayan yeni, öne çıkan bölüm “Beyond the Nexus”a erişmek için kaptanlar şu anda Star Trek Online’ın PC versiyonunda oturum açabilirler. Bu görev sırasında oyuncular, saldırı altındaki Galaksi sınıfı bir geminin mürettebatını kurtarmak için Yıldız Filosu Kaptanı Geordi La Forge (LeVar Burton) ile omuz omuza çarpışacaklar. Ayrıca, 21 Eylül’den itibaren, kaptanlar yepyeni bir Galaksi sınıfı iç görünümü satın alabilecekler. Star Trek Online ayrıca 28 Eylül’de TNG’nin yıldönümünü, klasik skant üniforması ve Tip 7 shuttle’ı içeren sunucu çapında hediyeler dağıtarak kutluyor.

Oyuncular 3 Ekim’de oyunun sonraki büyük güncellemesi Sezon 14 – Emergence’ın PC versiyonunda Kaptan Geordi ile yeniden bir araya geliyor. Yeni bölüm “Melting Pot”ta oyuncular, kısa süre önce birleşen Kentari ve Lukari türlerinin kurduğu, Alfa Kuadrantı’ndaki Dranuur kolonisine yolculukta La Forge ve Kuumaarke’ye (seslendiren Kipleigh Brown) eşlik ediyor. Güncelleme aynı zamanda, beş dolu kalkınma katmanı ve ödüller sunan, Filo Yıldız Üslerinden beri görülen ilk büyük ölçekli holding olan yepyeni bir Filo Holding’i içerecek.

Kaptanlar ayrıca bir Tzenkethi Red Alert’e, iki yeni filo holding savunma sırasına, yeni bir koloni haritasına, kişisel koloni haritalarında yeni bir özel etkinliğe ve yepyeni Köprü Çavuşu Güçleri sunan “Miracle Worker” adında yeni bir Birincil Özelleştirmeye katılabilecekler. Gelecek ay Season 14 – Emergence çıkış yaptığında daha fazla ayrıntı açıklanacak.

Hem “Beyond the Nexus” hem de Sezon 14 – Emergence, ileri bir tarihte Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında yayınlanacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!