-->
Konami, Gelecek Pes Ligi Sezonunda Resm UEFA Şampiyonları Ligi eSports Turnuvasına Ev Sahipliği Yapıyor

Konami Digital Entertainment B.V., 2018 PES LİGİ DÜNYA TURU’nun resmi UEFA Şampiyonlar Ligi eSports turnuvası olacağını doğruladı. 2009’dan beri KONAMI Avrupa futbolundaki en iyi futbol kulübünün belirlendiği turnuva olan UEFA Şampiyonlar liginin yeniden yaratıldığı lisans anlaşması ile Avrupa Birliği Futbol Fedarasyonu, UEFA ile birlikte çalışıyor. “Bu sezonun PES eSports etkinliklerini ve oyuncular ile izleyicilerin UEFA […]

26.09.2017 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment B.V., 2018 PES LİGİ DÜNYA TURU’nun resmi UEFA Şampiyonlar Ligi eSports turnuvası olacağını doğruladı.

2009’dan beri KONAMI Avrupa futbolundaki en iyi futbol kulübünün belirlendiği turnuva olan UEFA Şampiyonlar liginin yeniden yaratıldığı lisans anlaşması ile Avrupa Birliği Futbol Fedarasyonu, UEFA ile birlikte çalışıyor.

“Bu sezonun PES eSports etkinliklerini ve oyuncular ile izleyicilerin UEFA Şampiyonlar Ligi markası ile daha fazla yakınlık kuracağı bu fırsatı heyecanla bekliyoruz” diyor UEFA Events SA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein.

Konami Digital Entertainment Co., Ltd. Başkanı Hideki Hayakawa “Hem katılan oyunculara heyecan verici bir tecrübe yaşatmak hem de dünyanın her yerinden futbol fanlarına fiziksel etkinlikler ya da canlı yayınlar ile birinci elden yarışma imkanı tanımak için UEFA ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum” diyor.

PES 2018 Resmi Sitesi: https://www.konami.com/wepes/2018



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!