-->
FM 2018, FIFA 18 VE TOTAL WAR: WARHAMMER II En iyi Fiyatlarla Voidu’da!

FOOTBALL MANAGER 2018 Her yıl büyük bir merakla beklenen, piyasaya sürüldüğü andan itibaren oyuncuların ve oyun camiasının dilinden düşmeyen bir oyun olan, Football Manager, 2018 versiyonu ile geri döndü! FM 2018 Voidu’da ön siparişe açıldı! Football Manager 2018’de 600.000’in üzerinde gerçek oyuncu, dünyanın en büyük spor kulüpleri sizleri bekliyor! Oyuncularla yaptığınız sözleşmeler, hangi futbolcuları transfer […]

29.09.2017 | ulasufuk

FOOTBALL MANAGER 2018

Her yıl büyük bir merakla beklenen, piyasaya sürüldüğü andan itibaren oyuncuların ve oyun camiasının dilinden düşmeyen bir oyun olan, Football Manager, 2018 versiyonu ile geri döndü! FM 2018 Voidu’da ön siparişe açıldı!

Football Manager 2018’de 600.000’in üzerinde gerçek oyuncu, dünyanın en büyük spor kulüpleri sizleri bekliyor! Oyuncularla yaptığınız sözleşmeler, hangi futbolcuları transfer edeceğiniz, hatta elinizde olan bütçeyi nasıl yöneteceğiniz artık tamamen sizin elinizde. Bu özellikler sayesinde şimdiye kadar piyasaya çıkan, en gerçekçi futbol menajerliği oyununa hazır olun.

FM 2018’de takım içerisindeki futbolcuların psikolojik ve duygusal etmenleri de artık önemli. Yani, takıma aldığınız ya da yedek kulübesinde bıraktığınız futbolcular, takım içerisinde var olan uyumu etkileyecek.

FM 2018 bu yılda, her zaman olduğu gibi büyük bir ses getireceğe benziyor. Football Manager 2018 Voidu’da ön siparişe özel 119 TL yerine 85 TL! Oyunu Voidu’dan satın almak için hemen tıkla!

 

FIFA 18

PC ortamında futbol denilince akla gelen ilk marka FIFA serisi. Her geçen yıl kendini daha fazla geliştiren FIFA, FIFA 18 ile PC futbol dünyasına yepyeni bir soluk getirecekmiş gibi görünüyor. Bu oyunda gerek grafikler, gerekse oynanış oldukça değişmiş durumda. Frostbite motorundan güç alan FIFA 18, gerçek ile sanal dünya arasındaki ince çizgiyi adeta kaldırıyor. Real Player Motion Technology sayesinde oyuncuların verdiği tepkiler ve oyuncu kişiliği yepyeni bir seviyeye çıkıyor.

FIFA 18 bu sene de bizleri yeniden ekran başına kilitleyecekmiş gibi göünüyor.

Voidu’dan FIFA 18 satın almak için hemen tıkla!

 

TOTAL WAR: WARHAMMER II

Son dönemde strateji denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Total War, Warhammer II ile aramıza geri döndü!

Warhammer 40K evreninde geçen inanılmaz ve gerçekçi savaşlar bu oyunda sizleri bekliyor. Büyük taktiksel strateji gerektiren savaşlarda binlerce güçlü asker ve lejyonları yönetecek, düşmanlarının üzerine korkunç yaratıkları, ateş üfleyen ejderhaları sal.

Total War: Warhammer II inanılmaz büyüklükte bir strateji oyunudur. Kendine özgü hissettiğiniz fraksiyonlardan birini seçerek bu karanlık ama heyecan verici yolda kendin nasıl istiyorsan o şekilde ilerleyebileceksin.

Bu oyunla yüzlerce saatlik bir oyun keyfi sizleri bekliyor!

Total War: Warhammer II’yi Voidu’dan satın almak için hemen tıkla!



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!