-->
FINAL FANTASY XV’in Uzun Zamandır Beklenen Multiplayer Genişlemesi Gelecek Ay Geliyor

Ünlü Besteci Nobuo Uematsu’nun yeni şarkısı “Choosing Hope” FINAL FANTASY XV çıkıyor Square Enix Ltd., bugün FINAL FANTASY XV oyuncularının yakında kendi avatarlarını yaratıp üç arkadaşlarıyla birlikte epik görevleri yapabilecekleri ve oyunun ilk ve tek multiplayer genişlemesi “Comrades”te savaşabileceklerini duyurdu. 31 Ekim’den itibaren oyuncular, ana oyunun 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonra Noctis’in kaybolmasıyla alakalı daha fazla […]

22.09.2017 | ulasufuk

Ünlü Besteci Nobuo Uematsu’nun yeni şarkısı “Choosing Hope” FINAL FANTASY XV çıkıyor

Square Enix Ltd., bugün FINAL FANTASY XV oyuncularının yakında kendi avatarlarını yaratıp üç arkadaşlarıyla birlikte epik görevleri yapabilecekleri ve oyunun ilk ve tek multiplayer genişlemesi “Comrades”te savaşabileceklerini duyurdu. 31 Ekim’den itibaren oyuncular, ana oyunun 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonra Noctis’in kaybolmasıyla alakalı daha fazla şey öğrenmek için Kingsglaive’de hayatta kalmış biri olarak oyuna başlayacaklar.

Kingsglaive üyeleri olarak, oyuncular Lucian soyunun özel güçlerini bahşeden kraliyet mühürlerini takıyorlar. Oyuncular böylece strateji yapabilir ve bir çok görevde dengeli bir takım oluşturabilir. Multiplayer görevlere ek olarak, oyuncular tek oyunculu görevlerle de karakterlerini geliştirebilirler.

SQUARE ENIX ayrıca Nobuo Uematsu tarafından bestelenen ve Japon şarkıcı Emiko Suzuki tarafından söylenen “Choosing Hope” adlı yeni şarkının bulunduğu bir fragman çıkardı.

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.